Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Бай Ганьо пак протестира. Системата го убивала...

Мнения

Бай Ганьо пак протестира. Системата го убивала...

Снимка:

Коментарът е от Фейсбук профила на автомобилния състезател Йово Станчев

„Бай Ганьо пак протестира. Системата го убивала. Аз бих казал, че Бай Ганьо сам се затрива - под път и над път - буквално! Бай Ганьо иска да промени системата, но не и себе си. Той не осъзнава, че стои в основата на тази система, че промяната трябва да започне от него самия, тук и сега!

Бай Ганьо няма култура - на писане, на шофиране, на взаимоотношение помежду себеподобните си и прочее. А твърди, че управниците го правят на маймуна. На маймуна се прави самия той, всяка вечер, пред телевизора... Никой не му е виновен, че е необразован, мързи го, не чете, гледа телевизия и ѝ се доверява. Бай Ганьо сам се прави на маймуна, неосъзнавайки че има силата и избора да не е маймуна.

Днес за сетен път бях засечен от автомобил на велоалея във Варна, докато карам велосипед. Беше Бай Ганьо, който не се огледа дори, и реши да ме блъска (за щастие нечовешките ми рефлекси и познанието на Варненската шофьорска култура ме предпазиха от сериозен инцидент). Същия този Бай Ганьо, който довечера ще излезе да протестира срещу някой, който му е виновен.

Аз протестирам срещу Бай Ганьо! И съм убеден, че докато има байганьовщина, ако ще 1000 протеста да се случат и 1000 правителства да се сменят, ще е все същото.

Лек ден и помнете,че силата за промяна е у вас!“  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още