Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Дясно ли е? Да подкрепиш социалистката Манолова, за да удариш по ГЕРБ

Мнения

Дясно ли е? Да подкрепиш социалистката Манолова, за да удариш по ГЕРБ

Снимка:

„Десни“ отсега призовават да се гласува за БСП на евентуален балотаж в София

Близо два месеца остават до местните избори тази есен. Въпреки че на този етап дори не са ясни всички кандидат-кметове в столицата, в определени „десни“ среди вече тече кампания как да се гласува на балотажа.

Мая Манолова все още не е обявила официално, че ще се бори за кметския пост. Неофициално обаче отдавна се знае, че тя ще се ползва от прикритата (или не съвсем) подкрепа на БСП, чийто дългогодишен кадър е.

Разпокъсаната „градска десница“ пък по традиция ще играе с няколко кандидати – Борис Бонев се явява от името на „Спаси София“, а „Демократична България“ хвърли в състезанието варненския архитект Борислав Игнатов.

„Протестърски“ вот под някаква форма ще се опита да обере и осъдената за рекорден подкуп бивша кметица на „Младост“ Десислава Иванчева.

Общото между всички тях? Отсега е ясно как ще се прегрупират на евентуален балотаж – с призив към техните избиратели за подкрепа за социалистката Мая Манолова.

Този сценарий е толкова явен, че дори не се прави опит за прикриване, а почвата за „леви и десни заедно срещу Фандъкова“ се готви усърдно от сега.

Може ли обаче наистина да е „дясно“ да гласуваш за БСП, само за да удариш по ГЕРБ?  


Коментари (3)

КАНДИДАТИ НА ИНАТ Всички са се устремили към пълната хазна. Там са техните апетити и стремежи. Всичко е лошо, когато комунистите не са на власт КОЛКОТО И ДА ОТРИЧАТ, РЕЗУЛТАТИТЕ В ОБНОВЕНА СОФИЯ СА ВИДИМИ. В европейските държави отдавна на забранени и отхвърлени. Надявам се да не сме с къса памет и да сме се поучили от грешките си в миналото., ако искаме европейска Б-Я. Не позволявайте ком.партията да ви използва за личните им облаги. Нека заедно да запазим София синя. Поздравления за най-успешният кмет г-жа ФАНДЪКОВА, която промени облика на София. Всички пътуваме с метро, нови трамваи и автобуси, магистрали, като бели хора. Трябва да сме благодарни и да я подкрепим! УСПЕХ!
03.09.2019 08:14 / Отговор
Дрън дрън 1. Саниране- нулево; 2. Градски транспорт с нови.трошки, които ги заменят веднага със старите от преди 40 години; 3. Ужасяваща инфраструктура- ремонт на ремонт; 4. Топлофикация и Софийска вода- скъпи и крадливи услуги; Много мръсни улици, не се мете, мие и.т.н.5.Никакво.градоустройство; Не се интересува от районните кметове- като феодали са. Много лошо управление на столицата.Вън от общината на тази мутреса.
03.09.2019 14:39
КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТЕБ ПЪРВИ ЩЕ ТЕ НАЕБЕМ БЕЗ ВАЗЕЛИН
09.09.2019 19:31

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема