Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Манолова пак стана за смях в Мрежата: Хвана я страх да догони кортежа на Борисов (ВИДЕО)

Мнения

Манолова пак стана за смях в Мрежата: Хвана я страх да догони кортежа на Борисов (ВИДЕО)

Снимка:

АПИ опроверга лъжите ѝ за ремонта на АМ „Тракия“

Мая Манолова се превърна в официално лице на нелепите акции срещу управляващите, които стават все по-отчаяни с всеки изминал ден. Днес нереализираната кметица на София се включи във Фейсбук като заяви, че догонва кортежа на Борисов, който забелязала да минава по АМ „Тракия“.

Манолова се закани, че ще настине премиера, за да му обясни, че РЗИ трябвало да се подсилят, а леглата за ковид-болни да се увеличат. Манолова явно отказва да осъзнае, че вече няма право да говори от името на народа, след като абдикира от поста си на обществен защитник, за да гони политическа кариера с една основна цел – унищожаването на Бойко Борисов.

 „Борисов може да отиде да види участъка на „Тракия“, който беше ремонтиран за 90 милиона, а беше построен за 60“, изграчи бившето острие на БСП в типичния си фалцетен тон. 

„Говоря тези неща, докато карам след кортежа на премиера“, повтори Манолова, развивайки съжденията си за безплатни детски градини, ВиК дружества, за грижа за бизнеса и за възрастните хора.

„Настояваме за подкрепа за хората под карантина – трябва да бъдат обгрижвани“, каза още тя.

Разбира се, твърденията на Манолова както обикновено противоречат на истината. Защото е известно, че държавата вече е взела мерки и в 239 общини е организиран патронаж за възрастни хора, като са отпуснати над 50 милиона лева за близо 46 000 души. Всички тези хора ще получават храна и лекарства в домовете си, обявиха от МТСП. С мерките, предприети от социалното министерство, са запазени над 220 000 работни места, а безработицата за месец октомври е 6,9%.

Като една нещастно влюбена жена на средна възраст, която търси внимание, бившата омбудсманка заяви многократно, че продължава да следва автомобила на Борисов. Дори го покани с нея в Димитровград, за да му даде акъл как да управлява държавата.

40 минути след драматичните изцепки на Манолова премиерът и Теменужка Петкова необезпокоявани се включиха на живо от газовата връзка Гърция-България. Но Мая Манолова така и не посмя да отиде и да разговаря с Борисов, както се заканваше във Фейсбука си. Смелата революционерка избяга позорно от бойното поле – или я хвана страх, или много добре знае, че няма капацитет да води диалог с Борисов по нито една тема.

Междувременно АПИ реагираха мълниеносно на лъжите ѝ като пуснаха прессъобщение до медиите, което гласи:

„Не са използвани 90 милиона лева за ремонта на участъка на АМ „Тракия“, а 24,5 млн. лева с ДДС. Агенция „Пътна инфраструктура“ прави това уточнение по повод манипулативни и спекулативни твърдения.“

Коментарите под днешните постове в социалната мрежа на Манолова, в които тя заявява, че гони Борисов по пътя, са смехотворни:

„Безработната кюстендилска стринка за какво гони Бойко? Сигурно да проси да я назначи пак на някаква службица, както я беше назначил за омбудсман“, пише Стефан Димитров. От своя страна Емил Захариева коментира: „Обича си го тя“.

Пламен Герчев добавя: „Имаше един испански филм „Лудата Хуана“, а в България започнаха снимките на „Лудата МаяМа“.

Фейсбук потребител с име Георги Иванов определя включването на Манолова като „Осем минути клип с празни приказки“.  


Коментари (6)

Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк! Пак протести в Триъгълника на Мая Манолова...
16.11.2020 13:13 / Отговор
кесо Ако Мая Конопа се огледа по-добре в огледалото ще й стане ясно защо Борисов надува джипката да се отърве от преследването на нахалната червена простакеса.
16.11.2020 13:53 / Отговор
нахалната червена простакеса Коя от всичките ?
16.11.2020 15:56
Bad Co А бе тази мъж няма ли, че все търчи да си го търси?
16.11.2020 20:05 / Отговор
коментар Ами той мъжа и май избяга от нея!
17.11.2020 05:08
Има но бате Бойко Е само един неповторим
16.11.2020 23:23 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема