Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Заплашваният от Радостин Василев: Имам си опашка. И в момента има кола зад мен, следят къде ходя и какво правя

Мнения

Заплашваният от Радостин Василев: Имам си опашка. И в момента има кола зад мен, следят къде ходя и какво правя

Заплашваният от Радостин Василев: Имам си опашка. И в момента има кола зад мен, следят къде ходя и какво правя - Tribune.bg
Снимка:

"Постоянно нападат с обиди членове на моето семейство. Те страдат и живеят под стрес", разказва Христо Аврамчев

Подаден ли е сигнал срешу бившия спортен министър Радослав Василев за неправилно паркиране в Плевен и за заплахи за саморазправа с човека, показал го в социалната мрежа, продължават ли заплахите с днешна дата и как се промени ежедневието на този плевенчанин, който изобличи Радостин Василев?

Tribune.bg потърси Христо Аврамчев, който снима и показа автомобила на депутата от ПП.

Г-н Аврамчев, подадохте ли сигнал за неправилното паркиране на бившия депутат от ПП и спортен министър Радостин Василев?

Каквото е трябвало до момента, аз съм го направил.

Продължават ли заплахите срещу Вас?

Спрямо мен лично не, но постоянно нападат с обиди членове на моето семейство по телефона и с фалшиви профили във Фейсбук. Те страдат и живеят под стрес.

Срещу Вас бяха отправени заплахи, че ще Ви хванат с наркотици?!

 Да, това го казаха в присъствие на органите на КАТ.

Потърсиха ли Ви от полицията?

Да, самосезираха се.

В ежедневието си усещате ли, че сте следен?

Да, имам си опашка. И в момента пътувам и има кола зад мен. Постоянно следят къде ходя и какво правя. Явно искат да хванат ходовете ми и какво съм предприел срещу тях. Затова отправят тези заплахи. Мислят, че ще ме спрат... няма да ме уплашат.

Ще следим случая!

Както виждате, аз не търся медии.

Така е, ние Ви потърсихме!

Всичко това, цялата ми "популярност" се дължи на колегите Ви. След поста ми във Фейсбук за въпросната кола, че е спряла пред гаража, който използвам, моя позната коментира отдолу - "Ице, недей, те са от парламента", а аз ѝ отговарям - "Те затова ли ме заплашват, че ще ме приключат бързо". Последва въпросът ѝ - "Сериозен ли си?", а аз бях категоричен - "Сериозен съм като инфаркт." Обади ми се Цветан Фиков и отрази това нещо, и оттам стана бум. Дори ме кръстиха бизнесмен боксьор.

А Вие не сте?

Наистина съм бивш боксьор, но това бизнесмен е много обща дума. Не мога да кажа, че съм от такъв ранг. Аз се боря с живота, това е. За мен е важно да излезе истината, защото нападките срещу мен са, че съм подлога на ГЕРБ и на Слави Трифонов, че са ми платили, едва ли не, аз да почна да го плюя въпрсния Радостин Василев, а аз го видях за първи път тогава и си помислих, че е от новобогаташчетата.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети