Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мнения
  3. Защо е редно Радев да направи Джони Деп служебен премиер?

Мнения

Защо е редно Радев да направи Джони Деп служебен премиер?

Защо е редно Радев да направи Джони Деп служебен премиер? - Tribune.bg
Снимка:

Няма какво да се лъжем. Четворната коалиция я няма. Депутати няма. Слави Трифонов го няма. И едни 9 млрд. май ги няма, но това е друга тема.

Трифонов: Слагам край на тази коалиция и тази агония. Това е!

Къде и как правителството изхарчи 9 млрд. лева в първите 9 дни от управлението си

Каквото и да си говорим, изборите хлопат на вратата, а президентът може да открива кастинга за нов служебен премиер. Да ни поуправлява няколко месеца и, по живо по здраво – да си се прибира в чужбина.

Без значение дали кандидатите ще се избират с конкурс за пеене, танци, скечове или по красота, на хоризонта има перфектен кандидат – Джони Деп.

Печелил е спор с жена и ще се разбере с Корнелия Нинова

Както се шегува целият свят, Джони Деп е ЕДИНСТВЕНИЯТ мъж, който официално е спечелил спор с жена! Актьорът успя да осъди бившата си Амбър Хърд за повече пари, отколкото тя има и официално спечели съдебния си спор с нея. Съдът се съгласи с Деп, че Амбър го е оклеветила, че я е бил пребил по време на брака им.

Това от една страна. От друга – да ѝ се предложи роля в Холивуд може да се окаже единственият шанс да бъде изведена Корнелия Нинова от Министерски съвет. Без добра алтернатива, можем да влезем в спирала от оставки на социалистката – както стана с БСП. Подава оставка, оттегля я, подава оставка, оттегля я…

В шоу средите има слух, че ролята на Мера (Амбър Хърд) в „Аквамен“ 2 е свободна, а там е Джейсън Момоа… Знае ли човек, може да се получи.

Бившата на ДжониБившата на Джони

Познава Илон Мъск

Предполагаме. Бившата му жена със сигурност познава милиардера, а по време на делото гледахме видеозаписи от асансьор как се качва у тях докато Джони е в командировка.

Амбър и Илон Амбър и Илон

Така де, има да му връща услуга. Може да направи един завод за електромобили край Петрич, за да конкурират тези от Ловеч, които откри Кирил Петков.

Говори хубав английски

Нека сме реалисти, въпреки че ни бяха обещали премиер с перфектен английски, Кирил Петков просто не успя да влезе в ролята. Чужбина, не-чужбина, чуждите езици на Петков си бяха на нивото на българския му.

Отделно Джони говори и перфектен френски (покрай по-бившата му Ванеса Паради), известен е и всяка роля му лепва. В Брюксел няма кой да му устои.

Обича ракия и кебапчета

Сам си каза, че им е фен, когато беше в Сърбия. Ние също имаме кебапчета и ракия. Освен това с подобен прагматичен подход със замах ще реши всички проблеми на Балканите.

Деп: В началото съм на нов живот в Сърбия, имам страст към кебапчетата и ракията

А и нека сме сериозни – на всички ни писна от гурмето, веган чийзкейковете и кето козунаците без глутен с вид на тухла за 50 лв. на Линда.

Коалицията се разпадна, а Линда се тагна от ресторант

Линда Петкова разпродаде козунаците без глутен

Линда, Савини, Долче и Габана: Кой продава най-скъпите козунаци?

НЕ Е завършил Харвард

Нито който и да е университет. И гимназия не е завършил, отказва се на 16, за да става рок звезда. След 2 седмици размисля, но директорът го реже, че е по-добре да следва мечтите си, вместо да се занимава с училище.

След като преминахме през Харвард период в политиката, малко промяна няма да ни дойде зле.

Познава добри адвокати

Както и съдебната система в дълбочина! Има поглед и върху американски, и върху британски съдии. С неговите усилия ще успеем да изведем до успешен финал лелеяната съдебна реформа. Защото покрай делата с бившата се запозна и с топ юристи, които ще може да покани в Министерски съвет като съветници.

Колко ще е хубаво адвокатката му Камил Васкес да е новата Лена Бориславова!

 

Не е чак Лена, но пак биваНе е чак Лена, но пак бива

Няма двойно гражданство

Е, няма и българско. Но това са си конституционни подробности, с които и без това никой не се съобразява.


Топ новини

виж още
Актуална тема