Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Алгафари: Толкова отчайваща ли е кошницата с кадри в столетницата?

Мрежата

Алгафари: Толкова отчайваща ли е кошницата с кадри в столетницата?

Алгафари: Толкова отчайваща ли е кошницата с кадри в столетницата? - Tribune.bg
Снимка:

В поредни избори партията ще се скрие зад хора, които дори не са нейни членове

„На предишните избори столетницата се скри човек, който не е член на партията. На предстоящите избори, БСП пак ще стори същото. Водачката на листата им не е член на партията. Логично е да си зададем въпрос - В ръководството на партията, във вторите ѝ редици, измежду членуващите в нея, дали няма достатъчно достойни, качествени, доблестни и кадърни кадри, които да водят подобни битки?“. Това попита в профила си във Фейсбук политическият пиар Нидал Алгфари.

„Толкова отчайваща ли е кошницата с кадри в столетницата, че трябва да се крият, партийните ръководители зад такива, които даже не искат да са членове на тази партия? Радев и Йончева политат на немощните крила на дългогодишните членове на партията, но всячески странят от партийната книжка? Срамно ли е? Грозно ли е? Нелицеприятно ли е да си член на БСП?

Преди години, добър или лош, председателят на партията се нагърби с мисията невъзможна и победи, та два мандата бе президент.

Пак преди години, лош или добър, председателят на БСП поведе листата на партията за Европейския парламент и стигна до там, че два мандата е Лидер на всички леви в Европа.

Явно е имало можещи. Вярвам, че и сега има такива, но ...

Мъдрите и умните управленци се обграждат със себеподобни. И тогава кошницата с кадри е пълна. Когато е обратното се случва това на което сме свидетели!

Някак неволно се чудя на някои съвпадения.

Посочен за президент на председателката на партията на неформална среща от бивш ли, настоящ ли, офицер служещ на друга държава е от Русия.

Председателят на партията в продължение на 13 години е с родствени корени от бившия Съветски съюз.

Настоящата водачка на листата на БСП за изборите за европейският парламент е с родствени корени от Русия.

Вероятно са само съвпадения. Не ми се вярва, чак такава намеса да има от Русия, но явно в ръководството на столетницата не намират по подходящи за важни постове освен онези, които са учили, родени или посочени от Русия.

С нетърпение чакам да видя подредбата на цялата им листа и основно на онези, които ще бъдат в зоната на избираемите. Дали пък там няма да се наместят и такива, които силно викаха преди години „Който не скача е червен“ или „Червени боклуци“?


Коментари (1)

keri баща ми имаше гъбички по краката ,направо му бяха разядени от 10 години и нищо не помагаше ,тогава от Германия му поръчахме този мехлем,това го спаси,премахна ги завинаги https://bit.ly/2Y86LDe
21.03.2019 09:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати