Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Български пощи затвориха, препращат клиентите към куриерски фирми

Мрежата

Български пощи затвориха, препращат клиентите към куриерски фирми

Български пощи затвориха, препращат клиентите към куриерски фирми - Tribune.bg
Снимка:

Български пощи затвориха, като вече препращат клиентите си към куриерските фирми. Под ръководството на транспротният министър Николай Събев, собственик именно на една от най-големите куриерски фирми у нас, пощите не само изпитват труднот да изплащат пенсиите, но вече официално съобщиха, че за затворени.

Ето и част от коментарите по темата:

Росен Димитров

Втора седмица Български пощи не работят. Вместо да плащам около 2 лева за препоръчано писмо с обратна разписка се налага да изпращам същото със Спиди или Еконт за около 12 лева.

ШЕСТ пъти повече!!!

И се сещам, че през 2018 г. Търговският регистър бъгна за няколко дни . Тогава една камара умни адвокати ореваха фейса, че не можели да работят  и разбира се това беше повод да искат оставка на правителството, че не си гледало работата, и ги крадяло...

Недялко Недялков

Току-що получаваме на редакционната поща на ПИК следното официално писмо от "Български пощи":

"Информираме ви, че поради продължаващи технически проблеми Български пощи са в невъзможност да приемат каквито и да е пратки, включително и годишни данъчни декларации за доходите на физическите лица, получени през 2021 г. Това можете да направите през куриерските фирми."

Шах и мат! Държавата в разпад. Пощите не бачкат от седмици, базата им данни е напълно заличена, похитена е личната информация на милиони граждани, не приемат никакви пратки, а сега директно агитират да ползваме "куриерски фирми", тоест частници?!

Само дето са пропуснали да споменат името на "частника Еконт". Чийто собственик е министърът на транспорта Дедо Еконтий, който пък е надзорник на "Български пощи"?!

Аз всякаква наглост съм виждал, всякакъв конфликт на интереси, но това минава всички граници.

И си траем, все едно няма нищо.

Само да поясня, че откакто "Български пощи" не функционират по неизяснени, криминални причини, конкурентната "Еконт" е удължила работното си време с 2 часа. Смятайте за какъв оборот и за какви печалби става дума. Печалби на гърба на съсипаната умишлено държавна Поща със 149-годишна история.

Къде сте, г-н Гешев?

Бандитите от промяната рано или късно трябва да влязат на топло.

Асим Адемов

По стар стил беше "Кучетата си лаят, керванът си върви".

По нов стил "Български пощи не работят, но Еконтът и Н.С ви напомнят, че с  удължено работно време работят"

Пратките си с радост изпратете и всяка надежда за почтеност и честност забравете!


Топ новини

виж още
Актуална тема