Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Блиц“: Опасни връзки! Срещал ли се е Божков с партийна лидерка в най-голямата петролна компания?

Мрежата

„Блиц“: Опасни връзки! Срещал ли се е Божков с партийна лидерка в най-голямата петролна компания?

Блиц: Опасни връзки! Срещал ли се е Божков с партийна лидерка в най-голямата петролна компания? - Tribune.bg
Снимка:

Източник: Блиц

Интервюто на Васил Божков пред гостоприемната bTV даде основание за много въпроси. Видимият повод за ефирната му изява бе съдбата на "Левски", но причината може да е скрита в горивния бизнес. Още повече, че босът на "Нове холдинг", както спомена, се е виждал с видни български политици.

И докато канонадата му за срещите си с финансовия министър Владислав Горанов бе обяснима, то една негова знакова среща бе премълчана. Става въпрос за гостуването на Божков в кабинета на началника на една руска петролна компания, който се помещава в София. Въпросната среща, обаче не е била само между двамата бизнесмени. Оказва се, че в тяхната компания е била и лидерката на голяма опозиционна партия.

Странно или не, но задкулисната среща е съвпадната с промените в Закона за хазарта, които са предложени от кабинета "Борисов" и поставят като водещ приоритет плащането на данъци. В интервюто си по bTV Божков спомена, че на няколко пъти се е срещал с финансовия министър Горанов. И в това няма нищо странно, защото по това време Божков беше определян като най-силния хазартен оператор. Подобни срещи често са и публични като тази в Министерския съвет с премиера Борисов пред стотици камери и обективи.

В пространното си изявление тази сутрин, Божков захапа кръвожадно Борисов и Горанов, но премълча за срещата си с мастития петролен бос и партийната лидерка. Когато си казал "А", трябва да кажеш и "Б", а въпросите тежат със страшна сила.

Може би в следващото интервю, както анонсира самият Божков. Тепърва предстои да разберем развръзката, а тя със сигурност ще е интересна!


Коментари (2)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ТЪПАЦИ ГЕйРБАВИ ☭ .... САМО ТОВА ЛИ УСПЯХТЕ ДА ИЗМИСЛИТЕ
08.05.2020 21:29 / Отговор
Ха Ха Нещо май ви мъчи мазол. Че си го изкарвате на опозиционната лидерка. Внимавайте да не ви излезе цирей на езика от лизане на Борисовия зад*ник. Питайте левскарите дали ги интересува дали Божков се е срещал с някоя си лидерка или е получил акциите от Тиквун.
13.05.2020 23:16 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети