Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. БСП върви по пътя на СДС

Мрежата

БСП върви по пътя на СДС

БСП върви по пътя на СДС - Tribune.bg
Снимка:

Нинова предпочита да води битки със своите, вместо да ги води срещу ГЕРБ

БСП никога не е била толкова разделена и фрагментирана в най-новата си история. Корнелия Нинова, носи своята персонална вина за тази ситуация. Защото за да си лидер трябва първо да имаш способност да обединяваш. Но Нинова предпочита да води битки със своите, вместо да ги води срещу ГЕРБ. Това не е случайно! Самата тя ясно осъзнава, че няма как да бие политическия опонент, за това прави всичко нужно да ангажира партията с вътрешни борби. Така вината за всички загуби, ще се прехвърлят, към разделената БСП, но не и към некадърния лидер!

Сега предстои тежка загуба! След вчерашния пленум, и най-промитите мозъци са наясно, че няма как в това състояние БСП, да се пребори с ГЕРБ.

А, дали не е това целта на пребоядисаната новосоциалистка?

Дали не изпълнява плана на своя ментор Костов за разбиване на партията? (Спомнете си СДС) сценарият на случващото се в БСП напомня болезнено за случилото се там!

Дано след тези избори партията се събуди и поеме по правилния път! Път, който води в противоположна посока от тази на Нинова и Добрев!

Дано, защото ако това не се случи, на местните избори БСП ще катастрофира тежко, и тогава може да е късно за анестезия на партията! Възстановяването ѝ ще продължи дълго, ако въобще успее да се съвземе след тежките рани нанесени и от Нинова и Добрев!

Автор: Цветан Фиков, бивш пиар на БСП

Източник: Breaking.bg


Коментари (1)

Илия Парев Няма що тези комуности са навсякъде, време им е да се забранят
18.03.2019 15:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети