Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Димитър Делчев: От интересни места се появиха реакции за сигнала ни, че БСП вреди на Манолова

Мрежата

Димитър Делчев: От интересни места се появиха реакции за сигнала ни, че БСП вреди на Манолова

Снимка:

Димитър Делчев, Фейсбук

„От интересни места се появиха реакции на нашия сигнал за вредите, които ръководството на БСП нанася на гражданския кандидат Мая Манолова. Георги Кадиев например, разделил кандидатите за съветници на стари и нови и заключил, че ние новите не ставаме“. Това написа във Фейсбук Димитър Делчев - лидерът на ДБГ и водач на листата на „Движение България на гражданите“, Земеделски народен съюз, НДСВ и „Път на младите“, които подкрепят Мая Манолова.

„Признавам, не съм бил 3 пъти кандидат за кмет като г-н Кадиев. Нямам и опита да сменям партии през няколко години. А също така не давам „пет пари“ за имиджа на БСП, за който той много се е загрижил. Явно съм млад в политиката и не разбирам. И затова, като не разбирам, питам:

- Защо му е на г-н Кадиев да петни листата на ДБГ, ЗНС, НДСВ и Път на младите, която е пълна с хора с кауза и отлични професионалисти?

-Кой подучи г-н Кадиев пак да кандидатира себе си за кмет, при наличието на качествени граждански кандидати, които действат за промяната и заслужават подкрепа? Чувал съм, че някои му викат „умишлено пилеене на вот“.

Може би някой ден ще ми се изяснят тези политически игрички“, пише още Делчев.  


Коментари (1)

Иво Нещо май Кадиев те настъпи лошо. Каузата на Кунева я видяхме.
06.10.2019 11:27 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив