Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ДБГ: БСП да спре посегателствата към кампанията на Мая Манолова

Политика

ДБГ: БСП да спре посегателствата към кампанията на Мая Манолова

ДБГ: БСП да спре посегателствата към кампанията на Мая Манолова - Tribune.bg
Снимка:

Столетницата продължава да присвоява – сега посяга и на гражданската кандидатура на Манолова, посочват от партията

Коалицията „Движение България на гражданите“ призовава БСП да спре да се възползва от кампанията на гражданския кандидат за кмет на София Мая Манолова! Това се посочва в съобщение на ДБГ, според които „след 10-годишно управление на Йорданка Фандъкова в София и преди това 4-годишно на Бойко Борисов, в столицата най-накрая има шанс за градивна промяна“.

„Промяна, която да сложи край на порочния съглашателски модел, олицетворяван от ГЕРБ и БСП в общинския съвет на столицата. В резултат на това, за 14 години имаме незавършен Околовръстен път, масово презастрояване, мръсен въздух, скандални обществени поръчки, претоварен пътен трафик, милиони за сметопочистване, които отиват в ръцете на приятелски кръгове.

Шансът за промяна е в избирането на Мая Манолова за кмет на София. Сега, когато Манолова е истинската алтернатива на порочния модел на управление на ГЕРБ, всички партии трябва да се откажат от апетитите си да се бъркат в кампанията ѝ и да я използват, за да трупат повече подкрепа за листите си.

Призоваваме БСП да спрат да обикалят телевизионните студия и да нажежават до червено гнева на гражданите. Столетницата продължава да присвоява – сега посяга и на гражданската кандидатура на Манолова.

Не, господа, Мая Манолова е кандидатът на гражданите!

Недейте да проваляте историческия шанс, който има София – за първи път в най-новата си история да бъде управлявана от граждански кандидат за кмет – от човек, който няма да обслужва партийни и корпоративни интереси, а ще работи само за интереса на гражданите.

Спрете, господа от БСП, защото така практически работите в интерес на ГЕРБ, Борисов и Фандъкова и може би това не е случайно. А всъщност всички заедно стоите срещу гражданите на София!“, пишат още от ДБГ.

 

 

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

христо Господинът най-отдясно др.Андрей Делчев ли е ??? Само питам !
04.10.2019 12:35 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати