Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Доц. Антоний Гълъбов: Радев се нареди сред неканените гости на масата на българите

Мрежата

Доц. Антоний Гълъбов: Радев се нареди сред неканените гости на масата на българите

Снимка:

Президентът Румен Радев е бил не само „неканен гост“ в новогодишната нощ, но и за пореден път е показал, че неговата администрация, която пише речите му, е извън отговорностите на самата институция. Мнението е на политолога доц. Антоний Гълъбов, изразено пред агенция „Пик“.

„Практически в речта не беше споменато нищо от това, което беше постигнато през изминалата година. Обикновено този тип обръщения на президентите включват тези две части – онова, което е постигнато и онова, което предстои. В тази реч нямаше нито от едното, нито от другото. Имаше декларация за собствена позиция и нямаше дори и помен от някакъв опит за анализ на отминалата година“, анализира експертът.

„Това е обезпокояващо, защото, както самият президент сам се изрази, той се нареди сред неканените гости на масата на българските граждани, тъй като той по този начин определи политиката. Разбира се, че политиката няма нищо общо с това, но той се нареди сред неканените гости на новогодишната вечер“, смята доц. Гълъбов.  

 


Коментари (7)

козлодуйч червенбоклук
02.01.2019 14:06 / Отговор
Истина Агов вероятно ти доста си огладнял щом падаш толкова ниско! Това което си написал си нарисувал самия себе си! Честито!
02.01.2019 18:09 / Отговор
Станински А бе льлольо-как си допуснал да оглупееш до такава степен !?
06.01.2019 15:56
Българин Писна ми от ограничени дупелизци и то с измислени научни звания!А че овчедушието и простотията се ширят върху благодатната гербаджийска тиня е горчив факт.
02.01.2019 19:36 / Отговор
Поручик Галицин Гълъбче и ти не си ми канен сутрин, вечер и т.н. по телевизора, ама ми влизаш в дома. Така, че си трай доценте, профосоре ли си , така и не се разбра истината за теб?
02.01.2019 20:59 / Отговор
Гербов Нагли,крадливи,лъжливи червенотиквенишки говеда.Иска ви се власт,да ама не.Народа познава вече и кътните Ви зъби и никой свястен чове не Ви се вързва на лъжливите визии.А и червена армия с автоматите я няма да направите преврат. За Вас само среден пръст.Пък и стига сте се заканвали и плашили гаргите.Скривайте се на някъде яна изток я в земляките.Никога по вече Белене.
03.01.2019 07:48 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още