Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Фейсбук война за субсидията на БСП

Мрежата

Фейсбук война за субсидията на БСП

Фейсбук война за субсидията на БСП - Tribune.bg
Снимка:

Питат Нинова как издържа син в САЩ, социалисти призовават към военен преврат

Председателката на БСП Корнелия Нинова се ожали и във Фейсбук за партийната субсидия. Социалистката директно заяви, че партията ѝ ще има проблем с финансирането, защото „червените“ бизнесмени са по затвори или обект на проверки.

„Спонсорираш опозицията - получаваш НАП, ДАНС, РИОСВ и още над двадесет проверяващи служби. Употребиха справедливия ви гняв срещу партиите, за да узаконят обръчите си от фирми“, гласи част от позицията на Нинова.

„Новината е, че българите оцениха партийната дейност за лев субсидия, и това е факт“, „Народът реши 1 лев и КАЗА!“, „Днес е един хубав ден за българската демокрация, а БСП фалира“, опонираха Фейсбук потребители, а под поста се разрази виртуална война.

„Много добра новина е, че субсидията беше намалена на един лев. Като сте некадърни да управлявате собствените си финанси, не се натискайте да управлявате държава“, призовават под написаното от Нинова.

Други пък припомнят, че именно „бесепарски тролове активно агитираха да се гласува с „да“ на въпросите от референдума.

ФейсбукФейсбук

Защитниците на Нинова стигнаха до крайности в изказванията си. Според социалистка намалението на парите за БСП трябва да значи пуч и военно положение.

„Не разбрахте ли, че без военен преврат няма да стане? Съпругът ми е на 38, а не е последният служил. Да не говорим за ловните дружинки и всички, които в момента служат в силовите части - нима сред тях няма родолюбци?“, пита настървено дамата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

К. К. Няма ли най-накрая да изчезне проклятието на България, партията на комунистите, предателите на България? Колко още петилетки трябват, докато народът осъзнае що за престъпници са българските комунисти(социалисти)???
04.07.2019 23:56 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати