Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Илия Павлов и други „кристално чисти бизнесмени“ до Татяна Дончева

Мрежата

Илия Павлов и други „кристално чисти бизнесмени“ до Татяна Дончева

Снимка:

Поредица от снимки на Татяна Дончева – юристка, бивша депутатка от БСП, лидерка на „Движение 21“ и поддръжничка на Мая Манолова, публикува политическият анализатор Антон Тодоров в личния си профил във Фейсбук.

„Дончева на 31 г. като особено близка на „Зъбчето“ - честен, примерен, националноотговорен бизнесмЯн, никога не откраднал нищо, символ на българския стопански посткомунизъм, който беше за пример“, уточнява иронично Тодоров под снимката (горе) на Дончева с Илия Павлов.

Татяна Дончева с още един кристално чист бизнесмЯн, от когото е научила много, гласи уточнението за Гриша Ганчев, чийто адвокат е тя.

„Още няколко честни и почтени бизнесмЯни, които са били клиенти на Татяна Дончева в ранните 90-те г. като шефове в „Мултигруп“. Сред тях е и Димитър Иванов-Гестапото. Там е ѝ тогавашната съветничка в СОС от СДС Светлана Шаренкова, муза на Гестапото и още много знайни и незнайни, но МНОГО ПОЧТЕНИ И ЧЕСТНИ по думите на Дончева ръководители, от които тя била научила много. Може би затова кандидат за вицепрезидент преди четири години на президентските избори ѝ беше МУнчо Спасов, асистент в Библиотекарския институт, където втори човек като шеф на Общото събрание е същият Митко Гестапото. Иначе, Дончева лае много срещу библиотекарско-сарайския кръг /чието производно е и тя/“, написа Тодоров.  

 


Коментари (1)

Перничанин Ти ли си за коментар бе мунчо,драпаш много яко за службица в военна информация но не ти се отваря парашута
Дръж се за топките на шайката да има какво да ядеш.
14.01.2020 14:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още