Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Татяна Дончева подкрепи Манолова: Падне ли София, пада ГЕРБ, говоренето за кучета, котки и градинки е неуместно

Политика

Татяна Дончева подкрепи Манолова: Падне ли София, пада ГЕРБ, говоренето за кучета, котки и градинки е неуместно

Татяна Дончева подкрепи Манолова: Падне ли София, пада ГЕРБ, говоренето за кучета, котки и градинки е неуместно - Tribune.bg
Снимка:

„Движение 21“ на Татяна Дончева вече е регистрирано за местните избори. В София партията няма да издигне кандидат, а ще подкрепя Мая Манолова.

„Тези избори са с голям залог, в тях няма нищо местно и говоренето за кучета, котки, градинки и градски транспорт в столицата е неуместно, тъй като решенията на Столичната община много отдавна са подчинени на корупционните мераци на управляващите и цялата община е обрасла в тежки схеми. Ще подкрепя кандидатурата на Мая Манолова. София е разковничето за тръгването на България по друг път, както беше през 2015 година. Сега много повече хора, отколкото през 2015 година, разбират залога. Падне ли София, пада ГЕРБ и цялото мутренско управление, което е белязало нашата страна и ще има тежки последици, които ще изкупваме много години наред“. Това заяви пред журналистите Татяна Дончева.

Според нея Фандъкова е „много симпатична“.

„Но трябва да знае, че присъствието ѝ в Изпълнителната комисия на управляващата партия и обслужването на тази партия във финансово-икономически схеми я прави съучастник, независимо дали изглежда симпатично и усмихнато“, заяви Дончева.

Преди години тя и Мая Манолова бяха основните остриета на БСП в парламента. Впоследствие и двете се оказаха изтикани в задните редици и се наложи да търсят изява извън червената партия.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Ванга ВСЯ СВОЛОЧ ИЗПЪЛЗЯ ОТ ДУПКИТЕ И СЕ АКТИВИРА.СВАЛЯМ ИМ ШАПКА.Десни и градски десни-ПОУЧете Се!!!Те се обединяват,а вие ги подкрепяте.Проклети да сте!
11.09.2019 15:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати