Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Калина Паскалева: „Маша“ на Божков вика Радев по поръчка?

Мрежата

Калина Паскалева: „Маша“ на Божков вика Радев по поръчка?

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Паскалева

Един от лидерите на фракцията на сините „Синя Хунта” - Христо Василев, известен като Ицо Плебея, вчера беше видян на първа линия на протеста в защита на Румен Радев, заедно с още няколко свои авери минути преди автобусите от митинга на ГЕРБ да бъдат жестоко нападнати от ултраси. За него е известно, че през ходите е поръчково използван като провокатор. За това говори участието му в събличането на треньора Ивайло Петев на „Герена” на представянето му преди години.

Събличането на Ивайло Петев

Малко след тази си постъпка Василев е обвинен в кражба на 100 000 лева с артикули от фенмагазина по повод 100 годишния юбилей на ФК „Левски”. За наказание е публично пребит на баскетболен мач. След този скандал се разиграва разцеплението в агитката на синия отбор и Ицо Плебея се ориентира към „Синя хунта”, която е известна с вандалски изпълнения по време на мачове и не само.

Дълго време Ицо Плебея не стъпва на футболните мачове на любимия отбор, но след като Васил Божков става силният човек в клуба, отлъченият и обвинен в кражба мъж, се завръща на бял кон. Христо Василев - Плебея е назначен в маркетинг отдела, защото е смятан за специалист в тази област.

Има ли връзка присъствието на този човек, назначен и реабилитиран във фен структурите на „Левски” от Божков и ръководството му, на протест в защита на Румен Радев?  


Коментари (1)

кесо Въобще "подходяща компания" за Радевите митинги. Само такива "последователни борци" като Плебея могат да спасят "онеправданата" червена олигархия и червена мутроархия от "тиранията".
11.07.2020 12:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още