Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. ГЕРБ: Отговорността за безредиците се носи лично от Радев

Политика

ГЕРБ: Отговорността за безредиците се носи лично от Радев

ГЕРБ: Отговорността за безредиците се носи лично от Радев - Tribune.bg
Снимка:

Ние няма да допуснем гражданска война, даже да имаме шанс да я спечелим, обявиха управляващите

„Oтговорността за безредиците се носи от Радев лично. Това е човекът, който от 4 г. насам се опитва да нагнети напрежение и вчера беше ескалацията на този процес. Смятаме, че голяма част от протестиращите срещу правителството вчера бяха подведени и без да разберат бяха превърнати във фон на шпиц командата на Васил Божков“. Това заяви на брифинг депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„Понякога не обръщаме внимание на низките технологии в политиката. Всички сме различни, много е лесно да ви накарам да се мразите помежду си или да ни мразите нас. Да накараш някого да мрази е лесно, трудно е да го накараш да вярва“, каза от своя страна вицепремиерът Томислав Дончев.

Той подчертава, че истински трудното е да се обединяват хората.

„В изкуството на политиката от различните хора дори с различни убеждения е трудно да организираш нещо добро. Каква политика, да си мерим протестите, да мерим кой е по-силен, имаме 100 000 членове, ако отговорим на призива, колко от тях биха могли да дойдат? Да мерим кой е по-силен - това ли е политиката и демокрацията“, попита реторично Дончев.

„Аз съм учил, че политиката е състезание на личности, сблъсъкът на улиците няма нищо общо с политиката, това и спорт не е. Ние няма да допуснем гражданска война, даже да имаме шанс да я спечелим“, категоричен е Дончев.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ленин снощи Ленин- дървеният философ Дончев, областния управител и Сачева бяха като препикани мушката. Радев не е организирал протеста, а гневът на всички хора към вас- мутрите, вие организирахте идването на автобусите, натъпкани с общинари от региони с коронавирус, Да затворите и спрете всичко ще стане като в Сърбия. Давайте си оставката, ако сте европейци, иначе сте просто една мафия. Гешев също, както и Барни Ръбъла.
11.07.2020 09:45 / Отговор
Защо този човек Руменчо Р. мисли с гръбначния си мозък. Радева, озапти си мъжлето, Радева, защото ще има бой, ама наистина.
11.07.2020 10:00 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети