Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. По тъмно: Агресивни провокатори нападнаха полицаите, има арестувани

Политика

По тъмно: Агресивни провокатори нападнаха полицаите, има арестувани

По тъмно: Агресивни провокатори нападнаха полицаите, има арестувани - Tribune.bg
Снимка:

Протестът на Румен Радев ескалира в късните часове. Агресивни провокатори нападнаха полицаите и журналистите първо вербално, а впоследствие и с бутилки и физически.

Единици протестиращи успяха да влязат в директен сблъсък с полицията и бяха арестувани.

Ескалацията на напрежението по тъмно е стандартна практика при протести. Нарочно организирани провокатори излизат пред полицията със скрити лица и се опитват да поведат и останалите срещу органите на реда.

Търсеният физически сблъсък с полицията впоследствие може да бъде ползван с политически цели и да се налага мнение в обществото, че са били бити „мирни протестиращи“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Ник Парите идват от ОАЕ Този бандит даже открито дирижира протестите .Къде са дипломатите ни в ОАЕ .Защо правителството не предприема нищо по този въпрос .Как е възможно човек с 11 обвинения да създава хаос в държавата от месеци.И правителство и дипломация да гледа отстрани и да не предприема нищо.Пълен резил
10.07.2020 23:15 / Отговор
Fill Така е, (той е с 18 обвинения де) и аз се чудя защо посолството ни в UAE не предприемат нищо и защо местните в Дубай го пуснаха след като беше арестуван....... това което той прави срещу България ......, ако само някой си ползвали така във Facebook в UAE да говори против правителството .....веднага ще бъде хвърлен в затвора им ........
10.07.2020 23:28 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати