Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кичка Бодурова към Слави: Такава държава има – и то от 681 година!

Мрежата

Кичка Бодурова към Слави: Такава държава има – и то от 681 година!

Снимка:

*От официалния Фейсбук на Кичка Бодурова

Свидетел съм на едно предаване, което най-после падна от екран, в което дори съм участвала в зародиша му, което години наред сваляше нивото на българската култура и език.

Което позволяваше да се говорят цинизми чрез отец Нафърфорий (всички знаем от къде излиза това име) и поета /как му беше името/. Един човек го водеше, с невероятно самочувствие, казвайки “мойто студио”, “мойто шоу”, “моя балет”, “мойте гости”... никога “Нашето”.

Дори работодател да си, никога не можеш да кажеш “мойто”, защото много хора участват в успеха на всичко. Един “певец”, който ръмжи като пее, с 4 тона диапазон и изплезен език, но това, че е всяка вечер на екран го направи “супер стар”.

Държейки се арогантно дори с музикантите, с които е бил съученик и са започнали да пробиват шоу бизнеса заедно. И този същия щял да прави партия “Няма такава държава”.

Такава държава има, Слави и то от 681 г. Но такива като теб – самозабравили се, направили 2 лева в повече, я докараха дотук! Ти трябваше да използваш трибуната на това шоу и да вдигаш летвата нагоре, а не надолу.

Това, че понякога имаше среща с известни личности, не може да измие срама и гнусотията от цинизмите на вулгарния език, за които уж ти раздаваше “червени” точки.

И печелеше рейтинг от ниските страсти на народа – чалга, сарказъм и цинизъм!

Такава държава има, Слави! И тази държава има голяма история, с която можем да се гордеем! Но няма настояще, с което да направим същото! И ти си един от тези, които “цапаше” това настояще!

Колкото за име на твоята партия – имам идея. ППС – “Партия на простаците и самозабравилите се”.

Има доста, които биха могли да членуват в тази партия!  


Коментари (12)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ БАБА КИЦА И ТЯ ОГЛАДНЯ... И НЕЯ Я КУПИ ПОЖАРНИКАРА 'БУДА'
05.08.2019 21:07 / Отговор
Ивайло Братоев Не мисля, че Б.Борисов има пръст в това изказване на Кичка Бодурова, която познавам като добър, скромен и притеснителен човек, обратно на телевизионния си имидж...Това е едно спонтанно изразяване на позиция, породено от имплицитно изразените намерения на Станислав Трифонов за бъдеща намеса в политич.живот на страната.. Кичка Бодурова има основание да критикува липсата на певчески талант у споменатия...Наивно е да се мисли обаче, че човек с неговото его и морални стойности би се трогнал и съобразил с критиката от колега...Станислав Трифонов отдавна е загубил мярката, отношението му към сънародниците му е крайно пренебрежително, вярата , че ще се намеси сериозно в политиката замъглява рационалното в мисленето му, многото пари създават илюзията, че е харесван и желан от масите...Разочарованието му ще бъде пълно...Препълнената и пееща зала Армеец не е България..
05.08.2019 22:20 / Отговор
Иван Името "Няма такава държава " крие съвсем друго послание, но Кичка явно никога няма да го разбере...то не е за малоумници...а и Слави , едва ли сам го е измислил, знаем с какъв огромен екип от професионалисти работи...така,че името е обсъждано с месеци...аз го намирам за подходящо,...дори Румъния е по-добре от нас....а да не говорим за Африкански държави,които вече също са по-добре от нас...е,къде по света има такава държава...?????
06.08.2019 06:46 / Отговор
pf Капацитетът ти е точно на слабоумен чалгар, който ще гласува за наркоманизирания чалгаджия. Заради такива отрепки ме е срам, че съм българин.
06.08.2019 19:24
Кичка Бодуроеа Много ясно и точно изразено мнение. Този е толкова прост, а сценаристите му са още по- прости, злобни и мерзавци .Близо 20 години търпяхме тези некомпетентни хора да ни облъчват с цинизъм и некомпетентност. Като не искат да живеят тук, да си ходят в други държави и там да си разпространяват простащината.
06.08.2019 08:21 / Отговор
Тая па... Ти кво разбираш от БГ ма...??? Нема такава държава където до сега управляват крадци айдуци, корупцията е на всякъде. От 30 години преход ни водят към дъното. Слави прави партия и дано да успееш да се справиш с този октопод наречен мафия.
06.08.2019 15:18 / Отговор
:) Не вярвам да успееш да разбереш, че точно твоето слабоумие е резултат на 30 години преход. Всъщност ти си дъното, пускайки бюлетина за плешивия кокаинов селянин.
06.08.2019 19:27
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още