Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Кметът на Враца: Отива си най-слабото и арогантно правителство

Мрежата

Кметът на Враца: Отива си най-слабото и арогантно правителство

Кметът на Враца: Отива си най-слабото и арогантно правителство - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Калин Каменов

Отива си най-слабото и арогантно правителство в новата история на България. Кабинет, министри и териториални администратори, които не успяха да разберат нито как се управлява държава, нито какво означава местната власт за ежедневието на всички българи.

Правителство, което не проумя, че реализирайки проекти в общините не прави реклама на кметовете (очевидно нарочени за политически врагове), а подобрява живота на хората по места. Т.е. на българите.

Дълбоко замразени във фризера на политическия реваншизъм бяха десетки проекти на Враца и на всички областни центрове. Без обяснение. Без комуникация. Без алтернатива.

Пътят Чирен-Девене, асфалтирането на Бистрец, лекоатлетическата писта на стадиона, проектът за училището в Паволче, паркът в Сениче, спряното финансиране на Ботев Враца в най-печелившата за енергетиката година и още, и още примери!

Загубихме ценни месеци, в които можеше да се реагира далеч по-професионално срещу всички кризи. Сега можем единствено да се надяваме, че подобно управление никога няма да се повтори.

В политиката няма място за реваншизъм, арогантност и дребнавост. Българските общини имат нужда от партньор в лицето на държавата!

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати