Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Дадоха на Йончева наготово документи за „къщата в Барселона”, дори не ги провери

Мрежата

Колтуклиева: Дадоха на Йончева наготово документи за „къщата в Барселона”, дори не ги провери

Снимка:

От Фейсбук профила на известната журналистка Соня Колтуклиева

Елена Йончева няма ли да престане да се хвали с “разследването за къщата в Барселона”?! Абсолютна лъжа. Никога не е правила никакво разследване. Получи наготово едни документи за едни хора и за една къща в Барселона. Аз съм свидетелка на това.

Елена Йончев не провери нито един документ, нито един факт, не се срещна с никого от споменаваните в документите. Беше се заканила да докаже с ресурса на БСП, а после и с възможностите на Европарламента, връзката между къщата в Барселона и Бойко Борисов - не успя. И тези, които ѝ дадоха документите, не бяха успели.

И друго не е вярно. Прокуратурата я разследваше за офшорната фирма и Цветан Василев преди изобщо да се бяха появили документите за хората, свързани с къщата в Барселона. Не заради това й повдигнаха обвинение. И тя го знае много добре.  


Коментари (11)

Тартаковер Преди малко повече от два месеца, тази дама беше осъдена. Обвинена в укриване и неплащане на данъци. Привлечена като обвиняема по отделени материали от делото за фалита на КТБ. Това е първото дело от десетки други подобни дела. Според данните, Колтуклиева е получавала пари от КТБ без да плаща данъци върху тях. Не декларирала облагаем доход в общ размер на 90 000 лева, но си е получила парите от банката на мустакатия, благодарение на усърдните свирки правени на властта и Боко. Как няма да го защитава, особено като все още е на власт? Падне ли обаче, моралната проститутка първа ще му забие ножа. Ще го видят и неандерталците, които сега ще побързат да омаскарят с "омайна смрад" моя коментар.
05.10.2020 15:12 / Отговор
Факт! Както винаги мозъчният ганглий напада авторите, а избягва информацията в статията, след като тя не му отърва.
05.10.2020 15:37
Тартаковер Празноглавец, нали от мен първи научи че съществуват ганглии ? Дори бях употребил малко неправилно израза бял мозъчен ганглий, който някой от тълпата провери, опроверга и се опита да ме иронизира. Както и да е, аз се съгласих, мислено в себе си го поздравих и спрях да употребявам израза. А ти го използваш срещу автора? Такива сте тук, примитивни неандерталци, които дори нямат смелост и достойнство да признаят, че не знаят, да поздравят по-знаещия от тях.
А аз не нападам просто авторката, искам да поправя начина й на мислене и атака. Бях написал за съдията, който държи на трибуната си тоалетна хартия. За да си спомня винаги като съди, че и неговия г.з е засран.
05.10.2020 17:25
РУСКАТА СВОЛОЧЬ НАПАДНА ВЕРОЛОМНО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ! ФАЛШИВИТЕ ОБВИНЕНИЯ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, НА ВНЕДРЕНАТА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, С ПОМОЩТА НА ЛУМПЕНА РАДЕВ, ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА СА ПЪРВАТА ВЪЛНА НА ИНВАЗИЯТА НА КРЕМЪЛСКАТА БАНДА КЪМ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ.
05.10.2020 23:20
Татар-ковьорче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, тоест да те калиброва интелектуално, пардон – анално за да изчезнеш от коментарите, поне до края на глобалното затопляне, болшевишки кретенино.
Импийчмънт на Фатмака Фигурант!
06.10.2020 03:28
шебе Нинова заяви , че няма да подкрепи Йончева за къщата в Барселона , защото информацията е непроверена и е наклеветяване.
05.10.2020 16:21 / Отговор
Анастас #
Поредната Шумкарска акция на
Бай Гъз Костовашки
известен с прякора Радан Кънев
и Хасковкийската Порусначени Пача
в съглашение с Зелените и Червените Отрепки в ЕП.

Говеждото изпражнение - Минетков ...
подгрява с простотии пред входа на ЕП, поради липсата на Йоло

През това време Бай Гъз се изпърдява обилно вътре от Високата Трибуната на ЕП.
Всичко се навързва:
1. Громиш Европейската десница
2. Маскариш лидера на най-представителната дясно-центристка партия в БГ
3. Московските мутри потриват доволно ръце, че разделят Европа.

Така ДСБ, Зелени, Лилави, ДеБъйци, професор, скулптор и Червени Социалисти станаха много мръсни думи.

(безкомпромисно)
.
05.10.2020 21:15
Да! "Прокуратурата я разследваше за офшорната фирма и Цветан Василев преди изобщо да се бяха появили документите за хората, свързани с къщата в Барселона. Не заради това й повдигнаха обвинение. И тя го знае много добре. "
Този факт срутва напъните на Милийончева да се представя за жертва.
05.10.2020 16:42 / Отговор
Да имаш кредит от банка, и да имаш офшорна сметка не е престъпление. А банката я разграби Пеевски, с помощта на Цацаров, Гешев и Борисов.
05.10.2020 17:22
кесо Страшното Ленче /щот е страшно за гледане/ никога не е било разследващ журналист. То използваше позициите си за да ходи и да снима репортажи по света щот в България й бе твърде скучно. А днес деградира до изпълнител на мръсни медийни и политически поръчки в угода на своята съветско-руска родина, чиято единствена цел е унищожаването на демократична България.
05.10.2020 17:35 / Отговор
Аванта Когато фалираха КТБ, министър-председател беше Орешарски!Борисов беше опозиция!Научете я тази история най-после!Какво беше с тези хора(водачи)на протеста,когато бяха на власт? Христо Иванов нищо не направи като правосъден
министър, Румен ,-шадравана министър на МВРи пр.А сега ,какви гоЛеми усти са отворили!Жалки, алчни за пари и власт лапачи!
05.10.2020 19:38 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още