Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Колтуклиева: Когато Раева реши да говори за „сервилност и лакеи“, просто да се погледне в огледалото

Мрежата

Колтуклиева: Когато Раева реши да говори за „сервилност и лакеи“, просто да се погледне в огледалото

Колтуклиева: Когато Раева реши да говори за сервилност и лакеи, просто да се погледне в огледалото - Tribune.bg

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева

Когато Илияна Раева реши да говори за “сервилност и лакеи”, просто трябва да се погледне в огледалото. Или да си припомни сърцераздирателните благодарности към Бойко Борисов и Красен Кралев.

Едни хора ми разказваха следната случка: след като Радостин Василев наруга Илияна Раева публично, намекна, че е луда (нямало да се грижи за психическото й здраве!), той отишъл на разпивка с приятели. Обадил му се Слави Трифонов, да му каже, че Илияна е постъпила в “Пирогов” с остра хипертонична криза. Тогава Руди се ухилил с крива усмивка и казал: хах, ще трябва да й се обадя на тая, да й се извиня, че ако вземе да пукне, какво ще правим…

Е, все нещо е направил спортният министър във времето оттогава насам, та великата шампионка и мениджърка така страстно му се обяснява и го изпраща с фанфари.

Follow the money!

Хахаха, а бившият спортен министър, над поста на Илияна Раева, написал:”Продължаваме!”

А,бе, Руди да не се е записал да тренира художествена гимнастика, а?!

13 януари 2022 г., Радостин Василев: “Не знам дали разбирате, че човек, който е дошъл недобронамерен, той търси конфронтация с теб. Имам твърде много работа, за да влизам в нападки с нея. Моите наблюдения като човек извън спорта показват, че БФХГ, на фона на останалите федерации, се е ползвала с голям финансов комфорт.

Те имат резултати, а тя потвърди, че това мое твърдение я обижда. Не говоря само за финансов комфорт, а и логистичен. Аз не съм разбирал от гимнастика, подценявам спорта. Не мога да отговарям за психическото състояние на Раева. Може би трябва да потърси помощ, аз говоря с факти. Вчера ми се обиди нейния съпруг, днес – тя, а днес сме в предаването „Семейни войни“.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати