Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Предозиране: Раева благодари на Радостин Василев, който „затвори кранчетата на сервилните лакеи на мафията“

Общество

Предозиране: Раева благодари на Радостин Василев, който „затвори кранчетата на сервилните лакеи на мафията“

Предозиране: Раева благодари на Радостин Василев, който затвори кранчетата на сервилните лакеи на мафията - Tribune.bg
Снимка:

Бившият спортен министър Радостин Василев стартира кратката си кариера в ресорното министерство с чутовен скандал. На едно от първите си пресконференции той обяви война на Илиана Раева и се закани, че „затварям кранчетата на сервилните лакеи на мафията“.  

Илиана Раева през сълзи: Василев лъга без да му мигне окото, слага гимнастиката под шапката на мафията

Тази реплика обаче се оказа нищо в сравнение с изказването на Василев, че Федерацията по гимнастика е имала най-голям комфорт. Бившият спортен министър дори се усъмни в псхичиното състояние на Раема и дори й препоръча да потърси специализирана помощ.

Спортният министър Василев към Илиана Раева: Затварям кранчетата на сервилните лакеи на мафията

Послеваха размяна на обиди, постове във фейсбук от страна на Раева, а няколко дни по-късно двамата си направиха фотосесия за помиряване. След нея шефката на федерацията се изявяваше като първа фенка на Василев, а вчера написа сърцераздирателен пост за прощаването си с Радостин Василев от поста му на спортен министър.

Ето какво написа Раева:

Искам да изкажа своята благодарност на бившия министър на ММС, г-н Радостин Василев и неговия екип, за оказаното им съдействие при подготовката на 39-то Световно първенство по художествена гимнастика, което ще се проведе в град София 14-18 септември в зала “Арена Армеец”.

Пародията е пълна! Илияна Раева и министър Василев се помиряват

За нас беше изключително важна тази подкрепа за успешната организация на състезание от такъв висок ранг. Първенството е първа Олимпийска квалификация и не би било възможно неговото осъществяване, имайки предвид изискванията на международната федерация по гимнастика ФИГ, без помощта на министър Василев и представляваното от него спортно министерство.

Като изключа емоционалния старт при съвместната ни работа, който бързо и интелигентно бе преодолян, през всичките тези месеци ръководената от мен федерация е получавала абсолютна подкрепа за дейността ни от г-н Василев и неговия екип.

Раева след среща с Радостин Василев: Фалстарт, превърна я в махленска седянка

Оставам с най-добри чувства.

Вярваме, че предстоящото Световно първенство ще бъде истински празник на красотата и силата на спортния дух за многобройните любители на художествената гимнастика!


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати