Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Новото НС – грешно броене, грешно смятане, неясно колко са депутатите и как гласуват (ВИДЕО)

Мрежата

Новото НС – грешно броене, грешно смятане, неясно колко са депутатите и как гласуват (ВИДЕО)

Новото НС – грешно броене, грешно смятане, неясно колко са депутатите и как гласуват (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

„Квесторите ги изкараха 200, при мен излязоха 208… Караме по моята сметка…“

От Фейсбук профила на Петър Атанасов

Не Народно събрание, кръчма на площада!

Цели 3 грешки направи шефката на парламента само е едно броене на гласуването – грешно отчитане и пресмятане. И дори не го коригира! Ужас и безумие! Освен това, че къртят мивки и избиват рибата, нарушават закона! Освен часовник им е нужен и общ калкулатор.

Кой са трите грешно отчетени резултати:

ПЪРВО - Преброиха НЯКОЛКО различни бройки за присъстващи в залата, след като цели десет минути поименно четяха 1 х 1 всички. Председателката отмятайки ги по списък преброи 207 или 208 или 206 - не е ясно, а квесторите едва 200.

ВТОРО - Оказа се, че след като им каза да гласуват, по нейни сметки от тези 208 май са гласували „ЗА“ - 112 и ВЪЗДЪРЖАЛИ СЕ - 104. Тоест 206-7-8-те, вече станаха цели 216.

ТРЕТО - След като обяви гласуването по партии, бройките „ЗА“ не излязоха трети път с току що обявените от нея 112, а именно 45+14+27+24=110 души! Видно е, че има и тук разминаване с двама!

Ето и нейните реплики, които може да чуете във видеото също,

ДОСЛОВНО:

Председателката:

- Квесторите ги изкараха 200... А при мен излязоха 208! ‘Начи караме по моята сметка!...

Следва гласуване, да видим какво преброиха квесторите!

Председателката:

- Ъмм, сега ‘кво праим!? Има ли 105? ‘Ма що бе! ‘Ма с тези двамата! Да гласуваха „за“! Значи 112 гласуваха „ЗА“, 104 въздържали се“, председателят (на комисията) е избран!.. (По партии) За са гласували ИТН-45, ИСМВ-14, ДБ-27, ДПС-24! ГЕРБ-66, БСП-38! Това са! Обявявам днешният ред за изчернен. А А ааа...! Закривам заседанието!

ВСИЧКО ТОВА Е НЕДОПУСТИМО, НЕЗАКОННО И ФАЛШИВО! КАТО НЯМАТ ПУЛТОВЕ, ДВА ДНИ ДА ПОЧИВАТ И ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДА ПОЧНАТ НА ЧИСТО! ТРАГЕДИЯ!

Журналистите спят зимен сън, поне Конституционният съд да отмени всички взети решения през тези два дни!

Това не е Народно събрание, а кръчма на площада! Имаше за тези два дни, хора подиграли се с депутатското си място, гласувайки едновременно „За“, „Против“ и „Въздържал се“ за да се подиграят с броенето! Имаше преброявания по два, три пъти, докато се нагоди резултатът, както и отчитане на неверни резултати на кило! Никой в медиите не отрази това! Никой журналист не даде гласност! Дано поне се сезира Конституционният съд и АНУЛИРА тези решения от тези два дни! Това е национално предателство от новото ръководство на парламента!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (21)

Фончо Борисов Тъй като крадливата мутра Борисов е отпуска, за да се скрие от Парламента, и не може да ползва служебния джип, за да си прави реклама, се налага да ръси лъжи и простотии в неделя от партийния офис (който Севдето още не е изчистила от предизборните плакати).
Началото на края на уродливото управление на Борисов и шайката му е сложен. Сега трябва да оздравим държавата, която Борисов разболя с корупция и безправие.
18.04.2021 11:20 / Отговор
¡!!!!!¡ Пресконференция! Борисов им разгони фамилията с 300! Разбирам защо го мразят до смърт! От страх! И това е само началото!
А за Лодкарчето и Агата тепърва ще си говорим! И ще слушаме!
18.04.2021 11:30
до трола В неделя сутрин Борисов с половинчасова логорея, за да обясни едно единствено нещо. Че в сряда няма да отиде в парламента...
И пак с речник от мафиотския регистър... и пак изнъдредно всички медии го пускат на живо като Бащица и пак не му задават въпроси... Отвратителна работа, на една страхлива мутра. Kие сме парламентарна, не пресконферентна република и искрено се надявам, като този примат няма повече да е на власт, да се възстанови демокрацията, която неговия 10 годишен режим унищожи напълно.
18.04.2021 11:37
цитат Борисов се подиграва с юридическите способности на Христо Иванов и останалите юристи от Народното събрание, които не са от ГЕРБ, изричайки, както винаги лъжа.
Според Борисов, през 2009 година първо е избрано неговото правителство и после е гласувана оставката на правителството на Станишев. Разбира се, това не е истина. Още в първия ден на 41-то Народно събрание е депозирана оставката на кабинета “Станишев”. На 22 юли 2009 г. тази оставка е приета и министрите работят в оставка, докато не се заклева правителството на Борисов.
Не знам на какво разчита Борисов, за да говори лъжи, които са лесно разобличими, но е крайно време този стил на монолози от телевизионния екран да спре. Време е нормалността в българската политика да вземе връх над демагогията и лъжите.
Толкоз.
18.04.2021 11:39
:) Злобата към ББ е единствената ви обща тема на сите протестъри. Изобщо не ви се говори за по-малкото зло. Щото се оказа, че най големия лъжец е Слави Мажоритарния. Плътно следван от Корни, Атанасов, Мая Манолова от "Шанс за Орешарски" и адвокатката на Илия Павлов Дончева.
Реално в новата дупетатница са се сбрали стари муцуни и проксита на т.н "преход", който Луканов, Костов и Първанов ни натресоха. Б-я - троянски кон на Елцин и Путин в ЕС, олигархична държава с "велики приватизатори" като Бело Белов, кадър на БКП, Огнян Донев, приватизирал "Софийски аптеки" и "Софарма, бивш съветник на Огнян Дойнов, и руския вече "Нефтохим" дето преработвал само руски нефт. Тази лъжа на Костов конкурира дори лъжата на Слави за мажоритарен вот.
По-малкото зло е това, което макар и с грешки ни води към Европа. Вие избрахте нещо като "Орешарски", приет радушно във Виетнам, и Румен Радев, приеман радушно в Москва, въпреки че Гундяев му "набива канчето".
Сърбайте си попарата.
18.04.2021 11:51
Фончо ли си Тролчо ли си все тая мозъка ти е изпит от чавка като на всички безродни и некадърни дебили като теб предали държавата в ръцете на болшевишките изроди които вкарахте в парламента но няма страшно много скоро и такива като теб ще са в изгнание по кенефите в чужбина
18.04.2021 13:01
Покажи всички
ПАРТИИТЕ НА СТАТУКВОТО (1944-2021)....ДС..БСП..ДПС..ДБ..ИТН..ИСМВ.. .
ЩЕ СЕ БОРЯТ СРЕЩУ ПРОЕВРОПЕЙСКИТЕ 850 000 БЪЛГАРИ......
...........ОБРЕЧЕНА КАУЗА ЗА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ.........
18.04.2021 11:23 / Отговор
Дрън дрън проевропейските българи са сиганските ви гласоподаватели и останалите крадливи калинки.
18.04.2021 12:00
Дрън Дрън..... С Т А Т У К В О Т О........ .
........ 165..... ЧЕРВЕНИ МУТРИ........
..... НЯКОЙ ДА НЕ ГИ Е ПРЕБРОИЛ....?
18.04.2021 12:03
Както каза проф. Близнашки сложиха си някаква калинка сбирщината от петорната варварска болшевишка коалиция която разнасяла папките в парламента а до нея положиха червеното слугинче на Мултигруп свинята Дончева за да може позора им да е пълен, ще бъде кратък престоя им на цялата тази орташка прокремълска измет в парламента няма как неизбежно е който иска ленинизъм и фашизъм в държавата е ясно къде ще бъде пратен на бунището скоро ще е няма начин!
18.04.2021 12:20 / Отговор
Борисов според вас е "умряло куче", но още ви тревожи сънищата и му "вадите нож", а, другари комундари?!
18.04.2021 12:23 / Отговор
Мимето Пол Паунова от Хасково се тревожи, че не може да задава въпроси на Борисов!? Той е в опозиция и не е интересен! Сега дойде времето да задавате въпроси на Станислав Трифонов, ако все още е сред живите! Да не стане като с един пияница, който цяла година крил, че майка му се е споминала, за да й получава пенсията! Не знам какво ще правят от бизнеса с пропагандата и агитацията без Бойко! Това ще са най-зрелищните фалити!
18.04.2021 12:33
Българин УЖАС! НАШИТЕ УВАЖАЕМИ ДЕПУТАТИ КАТЕГОРИЧНО ОТХВЪРЛЯТ ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ ВЪВ ПЛЕНАРНА ЗАЛА,А НАС ИЗБИРАТЕЛИТЕ ИСКАТ ДА НИ НАКАРАТ НАСИЛА ДА ГЛАСУВАНЕ МАШИННО " ЕЛЕКТРОННО" ТОВА Е ОЧЕВИДНО ДВОЕН СТАНДАРТ,ОТ КОЙТО СЕ ЦЕЛИ ИЗОПАЧАВАНЕ И МАНИПУЛАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА ОТ " М" !
НИЕ ГРАЖДАНИТЕ НЕ СНЕ СЛЯПИ,НИТО ГЛУХИ И ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ГОВОРИМ СЪС ФАКТИ!
18.04.2021 12:36 / Отговор
Естествено че се прави заради слугата на Кремъл от Дондуков 2 и за берачите миячите в чужбина както и за дебилския им електорат от който все пак ще се намерят някои хакерчета за манипулиране тотално на изборите
18.04.2021 12:57
Ник* Целият хаос се предизвиква умишлено, за да се угоди на президента, че парламентарната република се е изчерпала и превръщат НС в клоунада!
18.04.2021 14:57
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати