Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Пълен цирк – няма скука за ПР-ите в Президентството

Мрежата

Пълен цирк – няма скука за ПР-ите в Президентството

Снимка:

*Коментарът е от Фейсбук профила на Мария Ласкин

Няма скука за ПР-ите в Президентството. След поредната изцепка на първата, нали, дама да нацелува словенския държавен глава, па после да почне да се хили и да бърше червилото по лицето му с ръка, както любяща баба изцапаните с лютеница бузки на внучето си, веднага се емнаха да коригират за кой ли път крещящата липса на изисканост и добри маниери.

Веднага след прибирането на дамата в България, я закараха на "Златната игла" и се постараха присъствието ѝ да бъде широко отразено в медиите, в стил Джаки Кенеди пристига на Haute Couture ревю.

След това професорът по мода Людмил Стойков и някаква имидж-мейкърка един през друг обясняваха по Нова ТВ как не само че не е проблем, а даже е супер да прави така. От сто кладенеца вода носиха:

- Публиката сигурно не го е чувала, обаче това поведение е от типа адската гъзария "политеймънт" (явно комбинация от "politics" и "entertainment")

- Ми те може да са си близки приятелчета по принцип и да си се закачат

- Та чак до "Ама вие не сте ли виждали финала на Парижките ревюта, когато излизат моделите, разцелуват дизайнера и после с ръка зачистват следите от червило по лицето му? Еми това е съвсем същото!

Нема такъв цирк  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив