Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Шефът на Инфекциозна болница да опровергае Мангъров, че влизал без маска

Мрежата

Шефът на Инфекциозна болница да опровергае Мангъров, че влизал без маска

Снимка:

Петър Велков, Фейсбук

Моля, проф. д-р Татяна Червенякова, директор на Инфекциозна болница, публично да излезе и да са разграничи от и опровергае думите на своя подчинен служител - Атанас Мангъров, че е влизал без маска в Covid отделението на болницата.

Аз знам, че това е лъжа, но е хубаво и обществото да го разбере. И да развенчаем поредния мит за този жалък човечец. Който до толкова си е повярвал, че дори започва да се оплита в лъжите си...

Моля, приятелите ми лекари, които се познават лично с уважавания инфекционист д-р Червенякова, да предадат този призив. Благодаря!  


Коментари (5)

Ами 60 те медици от Пирогов, които бяха с маски, защо са болни?
26.10.2020 18:21 / Отговор
Защото нищо в живота не е 100%, затова! Това ли ти е проблема?!
26.10.2020 18:38
Ясно?!? Заразени са, защото са 12 часа (в скафандри) в тесен и продължителен контакт с болните! И това е във всички страни!
26.10.2020 23:55
Наглият лъжец Манго! Директорката на Инфекциозна болница е съобщила, че Мангъров изобщо НЕ е влизал в Ковид-отделението!
26.10.2020 23:59 / Отговор
Карачева Крайно време е да се поиска оставката на Мангъров, след всичките му противоречиви изказвания, лъжи и подвеждане на част от българският народ. В обществена медия да говори глупости, да злоупотребява с колегите си трябва да бъде подведен под съдебна отговорност и да му се отнеме лекарската практика, да се разследва по какъв начин е придобил доцентската си титла.
29.10.2020 13:35 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още