Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Сидеров: Защо пак двойни стандарти, другари? Заклеймете и БТВ. Те показаха моя снимка отпреди 25 години…

Мрежата

Сидеров: Защо пак двойни стандарти, другари? Заклеймете и БТВ. Те показаха моя снимка отпреди 25 години…

Снимка:

Волен Сидеров, Фейсбук

Отварям медиите, гледам - въздухът трепери. Помислих, че става дума за геополитика. Но не - премиери, омбудсмани, политици, кандидат-кметове и кметици заклеймяват една снимка. Някаква се снимала гола. Сайтът, който пуснал снимките, е изправен на другарски съд. И то в почивен ден.

Но, другари, такива кадри има навсякъде в интернет. А кабелните оператори предлагат пакет от порно канали на всички граждани. Сред тези оператори даже има един бивш вицепремиер.

Какво е тук особеното?

Ами, голата дама била някак свързана с един кандидат-кмет. Не можело така. Трябвало да има граници. И се подредиха по височина граничари. Да пазят границите на морала.

Заклеймяват сайта, пуснал снимката, и го изключват от комсомола.

Но защо пак двойни стандарти бе, другари?

Заклеймете и БТВ. Те преди 3 месеца показаха моя актова снимка отпреди 25 години, която публикувах умишлено, като провокация, в едно списание. Смятат, че това е компромат. То не е, но нивото им е толкова. Е, защо премиер, омбудсман, кметици и профсъюзи на медиите не се възмутиха тогава? Ако бяха го направили, щях да им повярвам сега.

Сигурно ако бях от партията на Костов, щяха да се възмутят. Но няма как да съм, защото, когато изграждах СДС, Костов го нямаше.

Успокойте се, граничари на морала! Имам идея за вас. Предлагам за равновесие всички кандидати и кандидатки за кметове да се снимат голи. Така със сигурност ще повишим избирателната активност.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив