Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Скандал“: Зеленият Владислав Панев се изнизал от гласуването за ул. Съборна

Мрежата

„Скандал“: Зеленият Владислав Панев се изнизал от гласуването за ул. Съборна

Скандал: Зеленият Владислав Панев се изнизал от гласуването за ул. Съборна - Tribune.bg
Снимка:

Игричките в Столичния общински съвет нямат край. Като много умел въжеиграч се откроява общинският съветник от Демократична България и съпредседател на Зелено движение Владислав Панев, пише „Скандал“.

По време на гласуване на предложението на Борис Бонев от Спаси София за затварянето на ул. „Съборна“ за автомобили, Владислав Панев се измъкнал и не е участвал във вземане на решението, обясниха общински съветници. Заявил на колегите си, че имал важна работа и си тръгнал от заседанието.

Другият общински съветник от Демократична България Симеон Ставрев, за когото се говори, че е лично протеже на Иво Прокопиев, е гласувал „въздържал се“.

Че Зелените са демагози и най-малко ги интересува опазването на околната среда е публично известен факт. Но бягството на Панев от гласуване в Транспортната комисия говори и друго колко са сериозни хората, които сме изпратили в Общинския съвет и каква отговорност  носят към хората, които са ги избрали, коментира медията.

Да се измъкнеш от гласуване по такъв сериозен въпрос с довода „имам важна работа“ означава, че въпросният съветник въобще не го интересува дневния ред на града и гражданите в него. Разбира се той няма да даде публично обяснение защо си е тръгнал от комисията, на която е член и в която  трябва да работи.

Остава  без отговор и въпросът кое кара Владислав Панев да се измъкне от гласуването и защо другият съветник от Демократична България се „въздържа“, тоест оказва се, че „десните“ нямат позиция по въпрос, за който фейсбук ври и кипи.

А може би някой от важните хора в ДБ или техни спонсори имат интерес ул. Съборна да остане отворена за коли. Иначе доста умело се правят на „зелени пазители“ на природата.


 

Автор

Коментари (13)

гном зелени мишоци бе кво искаш
04.12.2020 15:02 / Отговор
Деян Димитров Когато му изнася се пъчи, ама като не изнася бега с 200.
04.12.2020 16:10 / Отговор
Зелените по цял свят са всъщност червени шушумиги...
04.12.2020 16:14 / Отговор
Антон Владислав Панев е домашната болонка на олигарха Иво Прокопиев!
04.12.2020 17:35 / Отговор
Киро Бизона Не знам дали е болонка, прилича ми повече на булдог с козметични операции и ботокс, с древно родословие от малоумни облещени чобани, израсъл в задушевната атмосфера на газирана селска пръдня с упоителния аромат на кисело зеле, чесън и пърцуца!
04.12.2020 21:41
Цитат от медия: "Сериозен милионер се оказа съпредседателят на партия „Зелените“ и общински съветник в София Владислав Панев. Новопръкналият се „еколог“ има почти 4 млн. лв. в имоти, акции във фирми и спестявания. Във встъпителната си декларация пред КПКОНПИ бившият репортер във вестниците „Банкер“ и „Дневник“ е описал шеметното си забогатяване след 2010 г.
Панев и съпругата му имат 6 апартамента, като 4 от тях са в София, един в родния Димитровград и още един в град Тилбург, Нидерландия. Прави впечатление, че документално имотните им сделки са повече от изгодни - очевидно те са по данъчна оценка. Това означава, че и продавачът, и купувачът са си спестили данъци, а вероятно и част от цената е била платена в брой, което означава укриване на доходи от данъчните.
04.12.2020 20:16 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети