Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Социалист с остра позиция: Румен Радев работи задкулисно с цел заличаването на БСП

Мрежата

Социалист с остра позиция: Румен Радев работи задкулисно с цел заличаването на БСП

Снимка:

След отминалите избори и видимия отлив от БСП към формацията на Кирил Петков, който Румен Радев лансира последните месеци, социалисти са възмутени от случващото се. Вчера лидерката в оставка Корнелия Нинова за първи път разкри за напрежението между нея и Радев, както и това, че кандидат-президентът, който червените подкрепят, всъщност работи срещу тях. На същото мнение е и Васил Стоянов, който е общински съветник в Нова Загора, член на НС на БСП. В своя позиция той изразява остро мнението си, че Радев работи задкулисно с вътрешната опизиция на партията с цел да я заличи. Оказва се, че мнението на социалистът никак не е се харесало на секретаря на Румен Радев, Димистър Стоянов, който решава, че тези въпроси не трябва да са публични, а да се решават на „Дондуков“ 2, където и кани Васил Стоянов.

Ето какво написа Васил Стоянов:

ВРЕМЕ Е ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА! РУМЕН РАДЕВ РАБОТИ ЗАДКУЛИСНО С ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ В БСП С ЦЕЛ ЗАЛИЧАВАНЕТО НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ!

ЗАСТАВАМ ПЛЪТНО ДО КОРНЕЛИЯ НИНОВА В БИТКАТА И СЪС ЗАДКУЛИСИЕТО. НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!

БЯХ ПРИВИКВАН В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ОТ ДЯСНАТА РЪКА НА РУМЕН РАДЕВ, СЛЕД КАТО СИ ПОЗВОЛИХ ПУБЛИЧНО В КОМЕНТАР ДА ЗАЯВЯ, ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА Е ПРЕДАЛ БСП!

Това може да се обособи като модела Радев- привикване и сплашване на инакомислещите чрез който се разбива и подчинява вътрешно БСП. Типичен мутренски подход.

Имам сърце и обичам БСП и затова няма как да гласувам за човека, който се иска да унищожи социалистическата партия.

Затова в неделя няма да упражня своето право на вот!

Поздравявам Корнелия Нинова, която днес отвори темата за отношенията с Румен Радев. Всички социалисти мълчахме прекалено дълго с едничката цел – да се запази спокойствието и единството. Чашата преля и дойде време да си кажем истината!

След като на няколко пъти си позволих(как не ме е срам) публично да коментирам факта, че Радев извършва предателство към социалистите по много начини с мен се свърза главния секретар на президентството Димитър Стоянов. Общо 3 пъти – веднъж в коментари към пост на страницата на „Лице в Лице“ и още 2 пъти на лични съобщения бях привикван в президентството, за да си говорим за въпросното предателство. Дипломацията не ми е силна черта, но колкото и това да беше замаскирано като приятелска загриженост в реалния свят се тълкува като привикване и опит за манипулация.

Е, господа този път се объркахте! Нито ще предам Корнелия Нинова, нито ще обърна гръб на БСП – партията, която нося в сърцето си! Моята партия!

Въпросът е там, че аз дори не съм единствения привикван на “Дондуков” с цел промиване на мозъка и уж загрижено настройване против БСП. Имам информация за още няколко човека, които са били викани и притискани. От съображения за сигурност, а и защото държа на думата си няма да спомена имената им, тъй като съм им го обещал. Не обичам да говоря празни приказки и затова ще ви покажа на скрийншоти така любезните „покани“ да си говорим за ПРЕДАТЕЛСТВОТО!

Не приех тези покани по няколко причини. Нека маркирам и основното: НЕ СЕ ПРОДАВАМ! Политиката трябва да е открита пред обществото, а не да се изразява, чрез привикване по офиси и кабинети!

Не ангажирам съответните партийни органи с тази позиция. Отново казвам, че това е лично мнение!  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема