Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Стефан Марков: Фандъкова е най-подготвеният и най-загрижен за София кандидат

Мрежата

Стефан Марков: Фандъкова е най-подготвеният и най-загрижен за София кандидат

Снимка:

От Фейсбук профила на Стефан Марков, общински съветник

Започва предизборната кампания.

Ще продължа да се боря за каузите, които винаги са били важни за мен.

Избрах да подкрепя Йорданка Фандъкова. За мен тя е най-подготвеният и най-загрижен за София кандидат.

За съжаление, ще чуем много манипулации, популизъм и обикновени откровени лъжи.

Ще разчитам на подкрепа, предложения и идеи.

Благодаря на всички, които заявиха подкрепата си след излизането на листата за общински съветници на ГЕРБ /СДС/, в която аз съм номер 19 от гражданската квота.  


Коментари (5)

ИСТИНАТА Най-успешният кмет на СИНЯ СОФИЯ! Личност, притежаваща морал, скромност и доброта. Кметът, който обнови София. Отговорен кметът, който е отдаден изцяло на работата си. Опитвам се да направя сравнение м/ДУ г-жа ФАНДЪКОВА и М. КОСТИНБРОДСКО, но се оказа невъзможно. КОСТИНБРОДСКА е като латерна, бълващи лъжи след лъжи. Много може да се говори, но трайно помнещите са ЗАКОНЪТ "ВАНКО 1", предложението й на Д. ПЕЕВСКИ, поддържането на Орешарски, КОСТИНБРОД и БАРЕКОВ. Сравнение: Като радиото и телевизията. КОСТИНБРОДСКА е радиото, г-жа ФАНДЪКОВА телевизията, където всичко се вижда ясно и прозрачно. Първата руши, втората създава. ВЕЧЕ Е ЯСНО УСПЕШНИЯТ КМЕТ. ТОВА Е Г-ЖА ФАНДЪКОВА! УСПЕХ !!!
27.09.2019 15:15 / Отговор
Дрън дрън Тази Самоковска флегма съсипа за 10. години София- циганизира я, мръсен въздух и сега през лятото, не заради автомобилите, а защото в ТЕЦ горят европейски боклук, дърветата залиняха преди есента, само лъже за транспорта старите автобуси си се движат с пълна пара, а трамваите са от стари - по- стари. Никакво саниране на сгради, огромни.кражби и.т.н.
27.09.2019 16:56
ИСТИНАТА Др. Дрън дрън, преди да изказвал мнение, включи мисловната дейност. Думите ти вървят преди мисълта. Вероятно си сляп, всяка нормална личност, с просто око вижда обновената и променена София. Тези, които само критикуват и обиждат, пътуват с метро, с трамваи, за които не сме и мечтали. Кремиковци по-чист въздух ли ви предоставяше или Чернобил. Жалко за късопаметните!
28.09.2019 17:28 / Отговор
ЦВЕТАНОВА Много са се запътили за кметският пост, ясно съзнавайки, че няма да спечелят. Целта е, ако успеят, да заблудят част от избирателите на ГЕРБ. "Независимата" М. КОСТИНБРОДСКА е личност без морал и достойнство, сътворяваща лъжи и популизъм в името на личното его. Печели КОСТИНБРОДСКА, печелят комунистите! Мислете и не повтаряте едни и същи грешки! Не забравяйте комунистическото наследство: заеми от Т. Живков, фалити и разграбване на д-вата и милионерите от масовата приватизация, които са в БКП/БСП с лидер К. ИМПЕКСОВА. Получихте ли % от Техноимпекс? Оправиха ли ви за 800 дни? Днес, най-УСПЕШНИЯТ кмет г-жа ФАНДЪКОВА, скромна и отговорна, заслужаваща отново нашата подкрепа! УСПЕХ!
28.09.2019 17:48 / Отговор
gergana Прекрасен кмет!
30.09.2019 09:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още