Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Цеков за легитимирането на ОМО „Илинден“ в ЕП: Историята няма да прости това предателство!

Мрежата

Цеков за легитимирането на ОМО „Илинден“ в ЕП: Историята няма да прости това предателство!

Снимка:

От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право Борислав Цеков

Подкрепата на български евродепутати за легитимирането на ниво Европейски парламент на сепаратистката организация ОМО „Илинден“, която претендира за „македонско малцинство“ и автономия на Пиринско, е най-голямото национално предателство след политиката на БКП, която принуждаваше българите в Пиринско да си пишат в паспортите македонци и предаването от комунистическата власт на тленните останки на Гоце Делчев на сърбоманската власт в Скопие.

Историята няма да прости това предателство!

ПОЗОР! Вижте с очите си кои родни евродепутати подкрепиха легитимацията на сепаратистите от ОМО „Илинден”, въвеждането на джендър-идеологията в Закона за защита от дискриминация и призива за ратификация на Истанбулската конвенция. Ето фактите черно на бяло. Правете си изводите:

1. Относно легитимацията на сепаратистите от ОМО „Илинден”:

- „ЗА” - Елена Йончева, Иво Христов, Цв.Пенкова, Станишев, П. Витанов (БСП) и Алиева-Вели, Михайлова, Кючюк (ДПС).

- „ПРОТИВ” - Ковачев, Радев, Адемов, Новаков, Майдел, Йорданов (ГЕРБ), Р. Кънев (Дем.БГ), Джамбазки, Слабаков (ОП).

2. За въвеждане на джендър-идеологията в Закона за защита от дискриминация:

- „ЗА” - Елена Йончева, Иво Христов, Цв.Пенкова, Станишев, П. Витанов (БСП) и Алиева-Вели, Михайлова, Кючюк (ДПС), Р. Кънев (ДемБГ).

- „ПРОТИВ” - Адемов, Йорданов, Майдел, Радев (ГЕРБ), Джамбазки и Слабаков (ОП).

3. За призива за ратификация на Истанбулската конвенция:

- „ЗА” - Р. Кънев (ДемБГ), Алиева-Вели, Кючюк и Михайлова (ДПС).

- „ПРОТИВ” - Адемов, Йорданов, Ковачев, Майдел, Новаков и Радев (ГЕРБ), Джамбазки и Слабаков (ОП).

- „ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ” - Елена Йончева, Иво Христов, Цв.Пенкова, Станишев, П. Витанов (БСП).  


Коментари (6)

Инфо: "Кохорта от червени активисти пристигна във Варна за откриването на Международния фестивал на червенокръстките и здравни филми, организиран от Българския червен кръст (в к-с "Камчия"!). За поредна година културната проява се превърна в плацдарм за разпространение на червена антиправителствена пропаганда. Събитието се провежда под егидата на вицепрезидента Илиана Йотова – кадър на Българската социалистическа партия, а сред лектори са Татяна Дончева – лидер на „Движение 21“, Нешка Робева, депутатът Иво Христов, известен с това, че нарече българите дебили, а българският народ – инфантилен, както и д-р Цветеслава Гълъбова – част от инициативния комитет на Мая Манолова." домакини на явката са известното варненско семейство Илия Раев и дъщеря му Биляна. Първият е дългогодишен директор на Фестивалния и конгресен център в морската столица, настоящ председател на БЧК в града. Биляна Раева развива политическа кариера покрай царското НДСВ, като за кратко е и депутат в Европейския парламент."
08.10.2020 19:22 / Отговор
Кой къде гнезди... Председателят на Българския червен кръст (БЧК) от 2001 г. насам Христо Григоров е агент (Еленов) на бившата Държавна сигурност.
Тъстът на Радан Кънев - Росен Денков Баръмов, шеф на БЧК в Добрич, е бил агент на ДС с псевдонима Смирнов. Кънев и съпругата му също са от гнездото на БЧК; Радан 2 мандата шеф на младежкия БЧК, след него и жена му, Баръмова. БЧК под прикритие...
08.10.2020 21:38
ТОРТА ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ! ЗАКРИВАНЕ НА БКП/БСП/ДС-ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ ПОД КОМАНДВАНЕТО НА ГЕН. РУМЕН РАДЕВ!
ТАНГРА, ИСУС ХРИСТОС ВИЖДАТ!!
08.10.2020 19:38 / Отговор
нино И ти беше в листите на БСП, не сме те забравили, дърт комунисте!
08.10.2020 19:41 / Отговор
Гневна Хора,бдете. Червените излязоха от землянките и слизат от балкана.Народен съд и избиване на интелигенцията ли идва?
08.10.2020 20:47 / Отговор
Петър Кичашки Цеков е ибрикчията от ДС. Не си е продал задника само на този, дето не му е предложил пари. Толкова конституционалист е, колкото аз съм тежкоатлет.
09.10.2020 09:46 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още