Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Въртят сучат Корнела и Милиончева - все до приватизацията опират

Мрежата

Въртят сучат Корнела и Милиончева - все до приватизацията опират

Въртят сучат Корнела и Милиончева - все до приватизацията опират - Tribune.bg
Снимка:

Автор: Антон Тодоров, Фейсбук

Въртят сучат Корнела и Милиончева - все до приватизацията опират. Съдете сами! Днес Милиончева се е срещнала с приватизаторите на един от най-големите химически комбинати преди двадесетина години – „Химкомбинат“-Димитровград, днес „Неохим“.

Димитър Стефанов Димитров и неговия син Стефан Димитров приватизираха за жълти стотинки цял химически комбинат през 2000 г. Бащата беше скандално близък с Христо Бисеров в силните му години. Синът, Стефан Димитров, е скандално близък с Радан Кънев и т.н. стара десница, групирана около Демократична България днес. Стефан Димитров дори беше кмет на Димитровград преди два мандата – пак от т.н. стара десница.

Днес Милиончева и Деница Златева са били на среща с „десния“ Стефан Димитров, на когото са обещали подкрепа като бъдещи уж „леви“ евродепутати. Акцентирам на две неща - явно „лявото“ и „дясното“, произлезли от един бекапейски шинел, играят много синхронизирано и договорено в тези избори с цел да нанесат максимални щети на ГЕРБ.

След това, ако дойдат на власт ще има и за Милиончева /отново некое милионче/, и за Радан Кънев /пак шуробаджанашки назначения, както беше в 43-то НС/, и за приватизаторите от кохортата на Бисеров, и за Христо Бойкикев, и за кой ли не. Неслучайно преди две седмици Милиончева каза, че ще помага на старата десница.

А сега най-важното! Разгледайте внимателно параметрите на приватизационния договор на Химкомбината в Димитровград, днешният „Неохим“. Вижте числата - комбинатът е купен през 2000 г. за 100 000 щ. долара, от които 30 000 щ. долара /колкото един апартамент/ платени кеш в деня на сделката, а другите 70 000 – „платени“ с държавни облигации!!!

Аз няма да коментирам повече. Само ще кажа, че на тези пладнешки ..... Милиончева обещава европейска помощ, когато влезе в европарламента.

Това е мерзост!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

КУР_ЗА_БКП-2_ГРЕБ и ЧУК АБЕ ТОО АГЕНТ "РУДОЛФ" НЕ БЕШЕ ЛИ НАПИСАЛ КНИГАТА "Шайка - книга 1: Бойко, Росен, Цецо и другите "
03.05.2019 07:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети