Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Владимир Зарков: Цветанов твърди, че сам се бил създал... Той се представяше с „Г-н Борисов ме праща“

Мрежата

Владимир Зарков: Цветанов твърди, че сам се бил създал... Той се представяше с „Г-н Борисов ме праща“

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Владимир Зарков

За първи път видях Цветан Цветанов, когато пристигна в кабинета на Валентин Михов. Обикновен милиционер, когото Борисов токущо бе издигнал в заместник-кмет на София.

Затова Бойко се обади на Вальо Михов с молба: „Валка, сложете го някъде в БФС, да се върти името му. Трябва спешно да го направим известен, че ще го издигам. Пращам ти го да го видиш, Цветан Цветанов се казва, зам-кмет е вече. Свестен е, ще слуша каквото му кажеш. Пък ще имам да ти връщам услуга“.

Петдесетина минути по-късно на вратата на офиса на Вальо се позвъни. Влезе висок едновежд мъж с милиционерско излъчване. „Здравейте, г-н Борисов ме праща“! Даже не си каза името човекът, важно му беше, че „Борисов го праща“.

Та Вальо го попита имал ли нещо общо с футбола досега. „Мога да тичам“, бе отговорът на лекоатлета Цветанов.

Два дни по-късно Изпълкомът на БФС назначи „Мога да тичам“ за председател на Спортно-техническата комисия.

И същият този Цветанов твърди сутринта в Нова, че сам се бил създал.

Ти ли, бе, дето не си казваше името, а се представяше: „Г-н Борисов ме праща“!?

ПП: Вальо се обади в модна къща "Агресия" да им прати Цветанов да му ушият два костюма подарък. Че Цецо не беше носил такъв от абитуриентския бал. Както сам си каза...  


Коментари (1)

софиянец Бойко сам си си направил харакири.Щом си решил да облечеш един ватиран анцунг в костюм,не си ли направи сметка ,че не всеки пъпеш може да хвърли шпайковете и да обуе истински мъжки обувки и да върже вратовръзка.Може и в Париж да е роден ,но цървулана чепик не можеш да го направиш.Сега се подлага на всеки който е срещу Борисов,като хапе ръката която му е дала хляба в ръката ,но "Господ забавя ,но не забравя"Дано да се подиграят с него ,както той се подиграва с тези които го смятаха за съмишленик,но това е живота -шпионина никога не е шпионин само на една служба.Краят на такива почти винаги е предизвестен. Бойко сега пак да го спасиш от правосъдието ,което може и да го целне.
27.09.2020 13:47 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още