Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Дневник“ лъска имиджа на „Мата Хари”

Общество

„Дневник“ лъска имиджа на „Мата Хари”

Дневник лъска имиджа на Мата Хари - Tribune.bg
Снимка:

Акцията по защита на Христина Бобокова продължава с пълна пара. След като Христо Иванов се опита да обвини друга жена, че е заснела незаконни кадри от дома на министър-председателя, днес Иво Прокопиев включи още инструменти в кампанията по разсейване на съмненията.

Христо Иванов с цял ферман за Виолета Сечкова, но не каза защо я смята за Мата Хари

Мата Хари с обяснение: Деклации и писма не са нужни!

Виолета Сечкова с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов

„Дневник” публикува забележителен журналистически труд тази сутрин – интервю със сочената за Мата Хари. В него тя е представена като истински меценат и изкуствовед, почти светица.

СкрийншотСкрийншот

„Христина Бобокова е изкуствовед, организатор на много културни и арт проекти, дългогодишен мениджър на фестивал за съвременно изкуство „Процес-Пространство“…, гласи щедрото описание на „Дневник“.

Медията съобщава още, че те се е прочула покрай проверките около съпруга ѝ и брат му. Сайтът подчертава, че интервюто е взето на 4 февруари, но не се обосновават защо е трябвало да забавят публикацията цяла седмица.

С по няколко думи Бобокова отговаря на въпроси дали е свързана със снимките на Борисов.

„Не. Боя се, че не задавате въпроса на правилния човек. … Всички в България познават Бойко Борисов. … Несъмнено това е част от цялостната атака срещу моето семейство и бизнеса на съпруга ми и брат му. Както вече казах, оставаме с усещането, че някой се опитва да им пришие чужда вина. Нещо такова се случва и тук. … Никой до момента не ме е търсил за отговор. Не мисля, че трябва да отговарям на тиражирани внушения по жълти сайтове по тема, в която не се припознавам като участник“, заявява Бобокова.

Самите „Дневник“ пък признават, че са чакали заветното интервю още „през есента на миналата година“.

„Все още не мога да си обясня случващото се. Всичко изглежда като една целенасочена атака, в която се търси изкупителна жертва, на която да се пришие някаква вина, за да се удовлетворят нечии амбициозни интереси“, казва Бококова по повод мъжа ѝ и брат му, които са изкарани репресирани бизнесмени.

Братята Бобокови са основни обвиняеми по дело за внасяне в страната ни на 16,7 тона италиански отпадъци, сред които 7,7 тона – опасни. Трима от групата им вече се признаха за виновни, а доказателствата по делото са 546 тома.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

мда И “прекрасната госпожа” не разбраха коя е, нищо че комуниста Борисов медийно оповести, че знае коя е... но прокуратурата няма желание нещо... мутренска държава.
11.02.2021 10:37 / Отговор
Емилчо, Пак си си пуснал миризмата! Всички могат да я знаят , само че се иска и "доказателства"! Това че знаят коя е , не може да докаже кой е наредил фотосите! Да не говорим ,че става въпрос за неща преди повече от две години! И обикновено с "мутренска" държава " се обръщат..."меките китки"!
11.02.2021 12:56
Татулова Прочетох внимателно интервюто и усещането, че отговорите са добре заучени и артистично поднесени, престана да е усещане!
Какво в този претенциозен и снобски разговор, напълно в стила на разградската вестникарска школа, липсва? Липсва въпросът ходила ли е госпожата в резиденцията на министър-председателя в Бояна? Да или не! Всичко останало са внушения! Борисов разказа, че "Мата Хари" е била поканена в Бояна, той закъснявал за срещата, дамата му се обадила и той казал, че ще закъснее с 10-15 минути и да я пуснат да влезе, за да го изчака! Това е коментирал Борисов, а и на видеото се вижда ясно, че снима жена!
Аз я свързвам с друга изцепка на родния менте хайлайф! Бобокова е близка с Ода Жон - онази, на която й изядоха филетата и колбасите, пък поканените на коктейла след откриване на софийската й изложбата бяха предимно вегетарианци!
11.02.2021 11:15 / Отговор
Проверката на частния и музей не е открила нарушения, но проверката на частните им боклуци е показала, че са ги направили обществен проблем. Много изтънчено - отрови българската земя за да се обогатиш културно. За пореден път престъпници се издигат в ранг на жертви и герои от Прокопиевия претенциозен парцал Дневник. Доказателство за съучастието им в престъпната олигархическа група, опитваща се да завземе държавата.
11.02.2021 11:39 / Отговор
кесо Абе, дали Мата Хари пак шъ ходи да пълни мъжки нощни шкафчета с пачки и кюлчета? Мисла си да зема да си опразня нощното шкафче за всеки случай, па може да го напълни с пачки и кюлчета.
11.02.2021 12:19 / Отговор
Алоо.. ..ДА СИ ГО КАЖЕМ с истинските имена, Мата Хари си е НАШЕНСКАТА КУРВА, ляга с всеки по поръчка , за пари или за да твори компромати, та това е тая подтикната от съпруга / СУТЕНьОР КУРВА !!! Ама си е БАШ КУРВА , ПФУуууууу...
11.02.2021 12:22 / Отговор
дори да е така мисля, че ограничаването на вулгарностите може да е само в плюс на нечие мнение. Иначе не виждам с какво се различаваме от троловете, плюещи Борисов.
11.02.2021 12:40
. . . А бе че Мата Хари си е " курва" си е ясно! Аз лично не мога да намеря по-културно определение!
11.02.2021 13:13
ами.. аз не твърдя, че не е.. не заради това с кой си ляга, а защо го прави. Казвам, че гледано отстрани директните цинизми нямат добавена стойност, а по-скоро обратен ефект. Но това си е мое мнение, а как ще се изразявате си е ваша работа.
11.02.2021 13:31
. . . Много е трудно, като четеш някой, който мазно ти събира от девет кладенеца вода та в десети, за да ти набута някакво "внушение", и ти да му се обясняваш надълго и нашироко ,че не е прав! Повечето тролове знаят че лъжат, и затова им плащат! Те не коментират, а винаги едни и същи "опорки" ! Някой път просто се налага да си ги наречеш с истинските им имена ...боклуци! Всеки би предпочел един интересен и по-забавен форум, но на някои им се плаща за да сеят отрова, и да не могат хората да прочетат нормално различни мнения! Аз също съжалявам!
11.02.2021 14:04
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети