Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Христо Иванов с цял ферман за Виолета Сечкова, но не каза защо я смята за „Мата Хари“

Политика

Христо Иванов с цял ферман за Виолета Сечкова, но не каза защо я смята за „Мата Хари“

Христо Иванов с цял ферман за Виолета Сечкова, но не каза защо я смята за Мата Хари - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Да, България“ не смята България за европейска държава, Борисов бил „султан“

Продължава задочният диалог между Христо Иванов и Виолета Сечкова. Лидерът на „Да, България“ и протестърски кръгове от няколко дни работят за отвличане на вниманието от Христина Бобокова (съпруга на Пламен Бобоков, който пък разменяше съобщения с президентски съветник). Удобна мишена се оказа Виолета Сечкова, която беше предложена от Южна Корея за почетен консул у нас.

Виолета Сечкова с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов

„Мой фейсбук статус е станал повод за отворено писмо на г-жа Виолета Сечкова. От всички възможни начини да реагирам, ще го направя с максималната сериозност, която темата всъщност изисква. Има въпроси, които не могат да не бъдат задавани и теми, които не могат да бъдат оставяни да заглъхнат. Колкото и да са нелицеприятни понякога, да засягат лични животи, да имат несигурни основания…“, започва обширното ново обяснение на политика по темата.

Иванов твърди, че винаги се е старал да задава въпроси.

„На пръв поглед това са въпроси, които касаят живота и биографиите на различни хора. В дълбочина, обаче, става дума за това как се управлява България и особено за модела „Борисов”.

Иванов отрича страната ни да спазва европейски стандарти и заподозря, че живее в „режим на изключително висока концентрация на лична и безконтролна власт в ръцете на Бойко Борисов, около когото има нещо като неформален султански двор, с фаворити и фаворитки“.

По думите на правосъдния министър от кабинета „Борисов 2“, Делян Пеевски бил „велик везир“.

„Краткото име на това състояние на нещата е системна корупция. А още по-краткото – мафия“, прави генерални изводи лидерът на „Да, България“.

„В човешки план, аз разбирам реакцията на засегнатите и на онези, на които не им харесва задаването на един или друг въпрос или фокусирането върху една или друга персона от кръговете около Борисов. Но тук не става дума за жени и мъже, майки и бащи, съпрузи и съпруги. Става дума за хора, които съзнателно са избрали да бъдат част от султанския двор, да го обслужват и да се ползват от облагите му. И това коства на всички не просто милиони, а ограбване на гражданското ни достойнство да имаме модерна държава и бъдеще в нея. И, да, докато Борисов не излезе и не назове ясно коя е „Мата Хари” и докато нямаме прокуратура, която може да я разпита обективно за това как точно са се появили тези пари и злато в нощното му шкафче и откъде, този въпрос трябва да бъде задаван по всеки повод и на всеки, който може да има някакво отношение към него. Считам това за свой дълг и ще продължа да го правя. Няма да е особено красиво, но е неизбежно, ако искаме да ликвидираме султаната и да си върнем републиката. Аз нямам проблем да разкажа на синовете си защо съм задавал тези въпроси, но не знам как бих обяснявал мълчанието си“, завършва дългия си обяснителен ферман Христо Иванов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

Мижитурка Махленски клюкар и недостоен мъж!Няма оправдание за нищо от това,което е написал и казал по случая!
18.01.2021 12:01 / Отговор
Тартаковер Точен никнейм !
18.01.2021 12:34
Поредна партенка от Бойкики Маджов.
18.01.2021 12:41
БОЙКИКЕВ ПРИЗНА: .. И СИНОВЕТЕ МИ ЩЕ ГИ НАПРАВЯ МРАВОЯДИ....РУСОФИЛИ И БЪЛГАРОФОБИ.....
18.01.2021 12:42
Бойкикев е русофил и българоубиец......... Възпитаван, като такъв от майка си и баща си.......... цял живот....
18.01.2021 12:46
ДБКП/ДСБКП СА 2 ОТ КРИЛАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ.............................................. ЗАТОВА СА ПРИПОЗНАТИ ОТ 2.6 %ОТ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.......
ОСНОВНАТА ИМ ЗАДАЧА Е ДА ОБЪРКВАТ МЛАДИТЕ ХОРА И ДА ОТКЛОНЯВАТ ГЛАСОВЕ ЗА ИСТИНСКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ - ГЕРБ /СДС/ПАТРИОТИ.....
18.01.2021 12:38 / Отговор
кесо Изглежда Бай ви Ристю десантчика па шъ са охарчи за поредна операция по скъсяване на носа. На двамата с джобния "генерал" все нещо им се разваля кат почнат да лъготят по стар комунистически обичай. Я на Бай ви Ристю шъ му порасне носа, я на "генерала" па ще му се скъсят карчетата и шъ требе да поръчва нови по-високи токове на обувките. Ех, много мъка им по този свет, приятели!
18.01.2021 13:31 / Отговор
Бай Гроздан Тъпунгера Ристе Маджото ако беше една овца, щеше да умре то глад, щото от тоя нос като на перуански лешояд нямаше да може да стигне до тревата!
18.01.2021 18:55
bullsheet Дали ще доживея да видя истинска работеща съдебна система в тази моя изстрадала родина?! Публично известни нечистоплътници си разиграват коня както си искат, хулят и клеветят без да дадат нито едно доказателство за изговореното от тях и нищо не им се случва. Само като се сетя как някои от българските владетели са наказвали лъжците и си представям Ристьо Деснатнчика с дълъг нос и къс език.
18.01.2021 15:22 / Отговор
k Шлякатарника Ристю вече е политически труп, ама ще го разбере след изборите!
18.01.2021 18:56
Z А обясни ли на синовете си, уважаеми Ристьо, защо когато беше министър не направи нищо по въпросите, за които сега вдигаш такава врява? Кажи, ако си им казал защо беше толкова кротък и сговорчив министър, та тях да ги питат журналистите, белким и ние научим отговора. Видяхме, че можеш да задаваш въпроси, но видяхме също че не можеш да отговаряш на въпроси.
18.01.2021 15:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети