Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мъжът на починалата Миглена: По-добре, че някой е снимал, нямаше да ни повярват

Общество

Мъжът на починалата Миглена: По-добре, че някой е снимал, нямаше да ни повярват

Мъжът на починалата Миглена: По-добре, че някой е снимал, нямаше да ни повярват - Tribune.bg

Николай ще продължава да се грижи за детето: „Има леля, баба и дядо. Ще го гледаме, то си е наше. Няма значение, че не съм биологичен баща. Аз съм си го гледал“

„Може би е по-добре, че очевидец снимал, защото иначе никой нямаше да повярва, че се случват подобни неща в болниците – как умират хора по коридорите заради липса на лична карта. Това губене на време коства човешки животи”. Това каза пред Нова ТВ Николай Витанов, мъж на починалата във Враца Миглена.

„При пристигането, когато помолих за помощ, ми поискаха личната ѝ карта, за да я регистрират. Казах, че е в колата. Започнах да я търся, но не я намерих. Казаха ми, че не може без документ, върнах се до колата и я открих в чантата на жена ми. В момента, в който дойдохме, тя трябваше да бъде приета. Това губене на време коства човешки животи”, каза той.

Почерненият мъж увери, че той и близките ще се грижат за момчета на починалата, което си има дом във Враца и няма да бъде местено.

„Детето няма да го оставим. Има леля, баба и дядо. Ще го гледаме, то си е наше. Няма значение, че не съм биологичен баща. Аз съм си го гледал”, коментира Витанов.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати