Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Найденов: В моето семейство сме под стрес. Божков винаги може да те поръча за ликвидиране

Общество

Найденов: В моето семейство сме под стрес. Божков винаги може да те поръча за ликвидиране

Снимка:

„Явно БТВ е под влиянието на Васил Божков, каза ни че Флориан Скала му е близък“, твърди собственикът на Efbet

„Фактите доказват, че Васил Божков фалира всичко, до което се докосне. 2016 година му казах, че си заслужава ЦСКА да бъде спасен и оздравен, а не да се фалира“. Това каза в предаването „От дузпа в тъч“ по Sportal TV бизнесменът и собственик на Efbet Цветомир Найденов.

„Както не му пукаше за оздравяването на ЦСКА, така не му пука и за Левски. Той не е отишъл на един мач на Левски. Божков се опитва да прави някакви политически фарсове, но няма да стигне до никъде. Аз предупредих Тити Папазов да не му вярва за акциите, защото аз бях в неговото положение през 2016 година. Тогава мен ме лъжеше за оздравяването на ЦСКА, а сега Тити го излъга за акциите“, твърди той.

По думите му Божков бил „един стар велинградски измамник, най-слабият ученик на Владо Доктора - известен велинградски комарджия“.

„Когато Божков започна да ни заплашва с убийства, ние му казахме, че ще вдигнем шум по медиите. Той ни каза - какви медии, вие сте заглушени, няма къде да се оплачете. Какво правеше Божков - водеше Флориан Скала по Куршавил, същото правеше и с международния аферист Барак Алон. В БТВ се опитах да дам интервю и нищо не стана. Виждаме сега, че Божков говори само там. Явно тази телевизия е под негово влияние и се опитват да дестабилизират държавата, защото не има харесва, че след 30 години демокрация най-сетне нещо се случва и има правосъдие“, заяви Найденов.

Той обяви „великите разкрития“ на Божков за „пълен смях“.

„Тези разговори съвсем спокойно могат да бъдат фалшифицирани. Аз също съм страдал от тези фалшификации на ченгетата, които работят за него“, разкри Найденов.

„Фирмите, които спонсорираха Левски, не си плащаха и укриваха данъци. Ако Божков беше работил по всички правила на Закона за хазарта, тези негови компании нямаше да могат да спонсорират Левски. Васил Божков през всичките години е имал много съдружници. 99.9% бяха изгонени със скандали, заплахи, крадене на бизнес и всички си мълчаха. Е, ние не сме такива и не си мълчахме. Дадохме показания и разкрихме всичките му далавери. Всички в моето семейство сме под стрес. Въпреки че Божков е страхливец, той винаги може да те поръча за ликвидиране“, обяви Цветомир Найденов.

Той припомня, че по времето, когато Божков беше в ЦСКА, се случиха много побоища над съдии и футболисти.

„Факт е, че Васил Божков излезе от футбола и побоищата спряха. Васил Божков се върна във футбола и няколко месеца по-късно пребиха маркетинговия директор на Левски. После бе пребит и Слави Ангелов. Странни съвпадения. Главният прокурор каза, че профилът на поръчителите на побоя над Слави Ангелов е на такива хора, които целят дестабилизация на държавата. Аз разсъждавам над думите на главния прокурор и откривам тези странни съвпадения с побоищата“, разкри Найденов.

„Преди дни разговарях със секретарки на Божков. Те ми разказаха ужасяващи неща. В неговия холдинг е било страшно. Един ден е бил за Лилана, друг за Драгана. Един ден е бил отделен само за мъже - в спалнята му са били само мъже. Имало е и ден за много тежки и гнусни извращения. Такива неща чувам и ги казвам“, заяви още Найденов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още