Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Недопустима агресия към журналисти: Екип на Канал 3 бе нападнат на протестите в София

Общество

Недопустима агресия към журналисти: Екип на Канал 3 бе нападнат на протестите в София

Снимка:

Вчера репортер на БНТ беше наплют, а журналисти от всички национални телевизии бяха обиждани в ефир

Демонстранти обиждаха и упражниха агресия към екип на Канал 3, който отразява шествието в столицата, информира телевизията.

Екипът станал жертва на насилие от страна на агресивни протестиращи, които избутали репортер и оператор, които застанали сред хората, за да отразят отблизо протеста.

„Нашият екип бе там, за да покаже поредният ден на шествието в центъра на София“, се казва в позицията на Канал 3.

„Абсолютно безобразие и напълно недопустимо отношение е проявената агресия към екип на Канал 3, те са там за да работят, без значение от името на журналиста и медията, за която работят. Те изпълняват ангажиментите си, както и полицията, безобразие е да бъдат подлагани на такъв тормоз“, коментира Бетина Жотева, председател на СЕМ.

 „Ако вас ви няма там някой ще разбере ли какво е този протест и тези хора там? Ако нямаше свобода на словото човекът от протеста нямаше да може да каже, че няма свобода на словото. Това е удачна, бърза и атрактивна дъвка, но е много грозно да се злоупотребява с това“, осъди агресията тя.  


Коментари (3)

Ник Този път полицията трябва да се действа твърдо. Бой и арести защото срещу себе си имат платени нехранимайковци готови на всичко. България не може да си позволи хаос в тези кризисни времена. Срещу тези бандити няма друга рецепта.
12.07.2020 11:47 / Отговор
Морския Прав си. Полицията трябва да вкара тулупите в морето,а брега е за българите
12.07.2020 18:50
И всички дебили им повярваха! Платените медийни проститутки на Пеевски, обслужващи Мутрагеньо са способни на всичко. Даже лично ще се блъскат с протестиращите, и после ще реват, че са били бити, е*ани и тричани насред София.
12.07.2020 23:11 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още