Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Промяната „Петков“: Огромни кратери зейнаха на АМ „Марица“ (СНИМКИ)

Общество

Промяната „Петков“: Огромни кратери зейнаха на АМ „Марица“ (СНИМКИ)

Промяната при правителството на Кирил Петков е повече от явна. След като направи всичко възможно, за да остави АПИ без никакви средства и забави всички ремонти, резултатът е на лице.

Огромни кратери са зейнали на автомагистрала „Марица“, съобщават читатели на Tribune. Шофьорите са изумени от състоянието на пътищата, които се водят магистрали, а по-скоро приличат на селски път или лунен пейзаж.

Въпросният участък е на 104 километър на АМ „Марица“, точно преди границата с Турция. На практика заради дупките всички идващи от Турция трябва да карат в едната лента с 40 км. в час и да се молят да не спукат гума. Там ежедневно минават стотици автомобили и камиони. Именно това посреща и влизащите чужденци в страната ни. Докато Петков и неговото правителство обясняват, че парите за ремонт на пътищата не може да се отпуснат, защото трябва да анализират, дупките продължават да зеят и стават още по-големи, точно както и справянето им с кризите в страната.

„Това е възмутително. Искат да си плащаме винетки, ТОЛ такси, данъци, какво ли още не, а получаваме това. Откакто дойдоха на власт не само, че не запълниха и една дупка. Положението става все по-страшно, а парите ги няма“, споделят читатели на медията ни, заснели ужасяващите кадри.

Припомняме, че средствата отделени за строежа на АМ „Хемус“ се изпариха, а Петков и компания дори не успяха да обяснят за какво са ги похарчили. Не стана ясно и къде са отишли всички милиарди заделени и оставени за ремонт на пътищата. В същото време правят работни групи и комисии, за да анализират. 


Топ новини

виж още
Актуална тема