Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Шефът на БНТ ще съди за клевета министъра на културата

Общество

Шефът на БНТ ще съди за клевета министъра на културата

Шефът на БНТ ще съди за клевета министъра на културата - Tribune.bg
Снимка:

Изпълнителният директор на БНТ Емил Кошлуков отговори на служебния министър на културата Велислав Минеков. По-рано днес назначеният за министър Минеков потвърди мнението си, че БНТ са заплаха за националната сигурност, защото са излъчили брифинг на ГЕРБ. Освен това обвини ръководството на медията, че е оказвало натиск върху служителите си да излязат с декларация срещу министъра.

Минеков: Не съм сплашвал журналисти

Във връзка с разпространените неверни твърдения от г-н Минеков на пресконференция днес (08.06.), заявявам категорично, че тези твърдения са откровени лъжи и клевети. Ще предприема всички законови действия, свързани с ангажиране на неговата отговорност за публичното разпространение на клеветнически изявления, включително и по съдебен път“, съобщи Емил Кошлуков в социалните мрежи.

Г-н Минеков в качеството му на министър си позволи да изрече лъжи, които хвърлят петно не само върху моето име, но и върху работата на БНТ. Няма да позволя да се тиражират клевети и неверни факти. Безусловно ще защитя своето име и работата на колегите“, пише още шефът на БНТ.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати