Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. След като Сечкова отговори на клеветите: Протестъри подеха кампания срещу нея

Общество

След като Сечкова отговори на клеветите: Протестъри подеха кампания срещу нея

Вадят се старите ѝ снимки от „Максим“ от 2008, шегуват се с очилата на бившата моделка и настояща бизнесдама

Грозна кампания срещу Виолета Сечкова тече от няколко дни в социалните мрежи. Тя се развива на стените на представителите на протестърски кръгове, които използваха номинирането на Сечкова за почетен консул от страна на Южна Корея, за да я набедят за любовница на Бойко Борисов.

Тон на кампанията даде Христо Иванов преди няколко дни, а в неделния ден Сечкова отговори с отворено писмо.

Христо Иванов се държи като наранена любовница

Виолета Сечкова с отворено писмо до съпругата на Христо Иванов

„…трябва да се осигури мълчанието и поне някаква недосегаемост на реалната собственичка на чантата. Честно казано, имах доста черни мисли в тази насока, а съм бил неправ. Любовта е надделяла... Честито на корейците! P.S. Боя се, че ще се наложи да смутим тази идилия с въпроси, които ще зададем на МВнР в София и Сеул и други действия, чрез които да проверим тази хипотеза“, написа Христо Иванов.

Сечкова реши да отговори на лидерът на „Да, България“ и обяви думите му за „вулгарна лъжа“ и „абсурдни клевети“.

„За мен семейството е най-голямата ценност. Така съм възпитана. Имам щастието да се радвам на три прекрасни деца и техния любящ баща“, отвърна Сечкова.

Апелът да не бъде очерняна в името на децата ѝ обаче удари в скала и само амбицира протестърката общност. Отделни нейни представители се заеха да припомнят моделската ѝ кариера и фотосесията ѝ за списание „Максим“. Снимките са правени преди 13 години, когато тя е едва 20-тина годишно момиче. Освен това са повече в полето на еротичната фотография, отколкото пошли или срамни.

Журналистът Атанас Чобанов от „Бивол“ се пошегува и с това, че новата почетна консулка е сложила очила и ги сравни с реквизит от порнофилмите.

ФейсбукФейсбук

Двойният морал в подобни изказвания не остана незабелязан и беше разкритикуван в социалните мрежи.

Журналистът Владимир Зарков

Преди година и нещо Христо Иванов направи поредната си политическа глупост – опита се натресе мьекащ гагаузин за кмет на София. Кауза пердута! Интелигентно момче, ама с розови мебели и още по-розова приятелка.

Недялко извади снимките на същата тази приятелка, която сама си ги беше качила из разни порносайтове. САМА!

Тогава Ристьо Иванов излезе и заклейми това като шантаж, като намеса в личния живот, като издевателство над едно семейство. ПРигласяше му цялата прайд-общност на деветнайските.

Скандалът мина и отмина, снимките в порносайтовете останаха, както и да е. Важното е младите архитекти да се обичат.

И ето, че онзи ден същият този Бойкикиев излиза и започва да говори, че едикоя си е любовница на едикогоси, поради което… Южна Корея я издига за консул!?

Е от този морал, по-двоен е само онзи на Рада, дето до 17 часа е по костюм, а след 18 по… червило.

На всичкото отгоре Иванов много добре знае коя е Мата Хари от спалнята, която оказа се и сам той е навестявал. Не за да облекчи премиера, а за да облекчи политическата си кариера.

Къде останаха морала, неприкосновеността на човека и семейството, срещу поругаването на които дабълите скочиха тогава? Значи, ако е наш човек, може да си ходи с вибратор в задника, но не и да се пише за това. Ако е чужд, ако е враг на Партията, хвърляме го на кучетата, без да е виновен. Особено, ако кучетата са от Южна Корея…

Журналистът Мирослав Иванов

През 2019 всички протестъри бяха възмутени от голите кадри на жената до кандидат-кмета на ДБ Борислав Игнатов. Днес същите тези хора и техни приятели използват вулгарни думи и изрази по адрес на редица жени, за които дори не е доказано, че са били интимни с премиера.

През 2019 Ивет Добромирова заяви, че „изнасилването в публичното пространство трябва да бъде криминализирано. Хвърлям ръкавицата към всички политици да инициират изменения в Наказателния кодекс, които да преследват и наказват собствениците на интернет сайтове, печатни издания, отговорните редактори и редактора на деня и всички, които са замесени и носят отговорност за публикуването на материали – снимки и текстове, които реално нарушават интимния, личен живот с очевидна цел за публична дискредитация“.

„Случаят с Игнатов и партньорката му е ново доказателство, че в България работи строен механизъм за профилиране на потенциално опасни за властта хора. Нерегламентираното следене, анализиране, събиране на всевъзможни сведения, документи и данни е с потенциал да бъдат създадени „компромати“. Веднъж набрани, тези данни са обект на анализ и намиране на слаба точка, през която потенциално опасният за властта субект да бъде неутрализиран. А след това са дистрибутирани през контролиран, близък до официалната власт и дълбоката държава медиен канал

Виктор Димчев, фотограф и телевизионен продуцент

Тези дни един български политик - Христо Иванов - си позволи да атакува един журналист, жена, мениджър.

Виолета Сечкова е обаятелно създание. Има вихрена кариера, добрите и злите езици я свързват с успехи или препятствия.

Наскоро Република Корея - държава, известна с железен морал, нрави и обичаи - делегира представителни права на споменатата дама, каквито имат множество важни за междудържавния обмен фигури не само в България, но и из цял свят.

Чудя се какво ли морално право стои зад подобна атака, която едновременно илюстрира една нова версия върху популярен скандал, част от дълга канонада от старовремски компромати срещу премиера на страната ни.

Синтезът от въпросите, които днес обруганата страна представи на онези, които по нощите правят политика през личния живот на хората, е свързан с огледалото, което всеки вижда пред себе си.

Не познавам Виолета Сечкова, нито моралния ѝ кодекс, но познавам Христо Иванов и съм виждал с очите си неговия.

Има неща, които не могат да бъдат обяснени просто. Едно от тях е моралът. Марк Аврелий пише: „Копай навътре! Вътре е изворът на доброто и той може винаги да тече, стига само винаги да копаеш!“

Нищо чудно затова да е целия този опит за изкопаване на дъното.  


Коментари (11)

Анастас #

Педерунгелите на Бойкикев и Гнома
по това си подбират кандидатите мазни, кресливи и дрисливи. Ако са и пръдливи като Бай Гъз (Кънев) - направо стават ръководни "кадри".

ДеБъйски Помияри факаме всякакви - било ДСБари, било Зелени, било Вегани бико хипстъри.

(партийно идеологически)
17.01.2021 17:52 / Отговор
Бай Гроздан Няма страшно, Ристе Маджото скоро ще стане почетен консул на Буркина-Фасо, пълнен с кафяв ориз, палмови орехи и стафиди и ще го прекръстят на Кристофър М‘Тъпо Говедце!
17.01.2021 17:52 / Отговор
Лин Няма морал вече в тази държава. Няма и отговорност. Ако имаше поне съд, който да казва кое е клевета, кое е престъпление , кое е невинен и кой виновен нямаше да скапят до такава степен ценностите на цяла една нация. Днес лъжците, клеветниците и престъпниците са новите национални герои и бъдещи депутати.
17.01.2021 18:46 / Отговор
БГ Ако има нещо ,което не върви в тази държава , това не е Парламент, Правителство или партии..., а е ... "независимият" български съд! Дърти комуноиди и техните внуци и правнуци, оплетени като свински черва , начело с такива като Лозан Панов, които се скъсват да топят собствената си институция навсякъде по света, където е възможно!
17.01.2021 19:33
Лин Абсолютно вярно е. Липсата на правосъдие и усещане за справедливост е това ,което липсва на народа, но той не може да го осъзнае и обвинява грешните институции. Правителството не съди и осъжда, смяната му няма да донесе повече справедливост. Нищо от това което ни се случва днес нямаше да се случи ако имахме работеща съдебна власт. Ако бяха осъдени виновниците още за престъпленията през комунизма, за многократното ограбването на държавата, за източването на финансите и, мутрите, криминалните лица на всяко ниво. Олигарсите, придобили незаконно банки и предприятия, които днес ни подготвят повторение на сценария нямаше да съществуват - щяха да са едни дребни далавераджии или банкови чиновници. Днес всеки стана съдия, прокурор и адвокат. Всеки обвинява, раздава присъди. Разми се истина и лъжа, виновните не са наказани, невинните са омаскарени. В държава, в която доброто никога не побеждава хората, които спазват морални норми се считат за балъци.
17.01.2021 19:57
От многолюдните протести на цвета на нацията Този злобар,докога ще го отразявате?Овчарски внук с овчарски манталитет!
17.01.2021 18:51 / Отговор
Надблюдател Прави впечатление, че напоследък психо-десният Парад са по-гнусни в ченгеджийските постановки, слухове и сплетни, дори и от Позитанските помияри!
17.01.2021 19:35 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още