Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Социолози за къщата в Барселона: Стара, претоплена жълтиния и компромат

Общество

Социолози за къщата в Барселона: Стара, претоплена жълтиния и компромат

Снимка:

Не знам защо целият бивш екип на президента се занимава с тази публикация, каза Харизанов

„Според мен това е претоплена манджа. За да стане едно нещо компромат, трябва да е изработен както трябва. В случая не виждаме нищо подобно не виждаме. Има хубаво момиче, което живее в хубава къща, но какво от това? Къде е връзката с Борисов? Единственият проблем би бил, ако се установят корупционни сделки”. Така социологът Кольо Колев пред NOVA коментира публикацията в испанското издание „Ел Периодико”. В нея се твърди, че властите в Каталуния проверяват връзки на българския премиер по разследване за пране на пари. Според „Ел Периодико” разследването е започнало след жалба на българска неправителствена организация.

„Тази стара история я дъвчем в момента, защото фактите нямат значение. Ако фактите имаха значение, това нямаше да го говорим“, каза Георги Харизанов от Института за дясна политика.

Бизнесменът Александър Чаушев още преди години потвърди, че къщата в Барселона е негова. 

„Доколкото разбирам каталунската полиция отказва да каже срещу кого тече проверка. В резултат на това ние получаваме 8 статии, които широко отразяват евродепутата Елена Йончева, която започна политическата си кариера като част от политическия кабинет на г-н Румен Радев. И които статии бяха научени наизуст от Георги Готев, който е част от кабинета на Иво Христов, който беше началник на кабинета на президента. Не знам защо целият бивш екип на президента се занимава с тази публикация", каза Георги Харизанов от Института за дясна политика.

„Това е стара и претоплена манджа, жълтиния, от която някой има интерес“, каза Колев. Според него този компромат постига обратен ефект.  


Коментари (2)

Пране на пари на международно ниво Разследването е за пране на пари. Харизанов много сте платени от мафиотската групировка ГЕРБ.
24.02.2020 13:47 / Отговор
До 1 Простак и невеж червен дебил главата ти е изпрана цървул!
25.02.2020 01:29

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив