Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борисов: Омаскариха ме и това е!

Политика

Борисов: Омаскариха ме и това е!

Борисов: Омаскариха ме и това е! - Tribune.bg
Снимка:

Както и да обясниш, че нямаш къща, те я наричат „на Борисов къщата“, възмущава се премиерът

„Въртят го от 2015. В учебника за компромати пише – подпираш истини. Познава ли го – познава го. От Банкя ли е – от Банкя е. А другия – и другия. И така: Той ли беше откраднал шуба или неговата шуба бяха откраднали… Имаше нещо за този човек. А то не е едно и също. Има нюанс“. Това заяви Бойко Борисов по време на инспекция на строителството на изграждането на АМ „Европа“.

Премиерът седна зад волана, за да разгледа как текат строителните работи. Междувременно поговори с придружаващите го Томислав Дончев, Владислав Горанов и Николай Нанков по актуалните теми.

Среща със стар познат багерист от Банкя вкара премиера в разсъждения за омаскряването и фалшивите новини. Борисов веднага разпозна някогашния си съсед и коментира, че не го е виждал от много години, а и двамата са остарели.

„Сега някой може да каже, че с багериста Ванката сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го? Познавам го. От Банкя ли е? Да. И като кажат: „Къщата на Борисов в Барселона“. Както и да обясниш, че нямаш къща, те я наричат „на Борисов къщата“. Край! Омаскариха ме и това е!“, възмути се министър-председателят.

Цялото трасе на АМ „Европа“ между ГКПП „Калотина“ и Софийския околовръстен път е с дължина 48 км и е разделено на три участъка. Пътят София – Калотина е основна пътна артерия, част от Коридор № 10, чрез модернизацията на който ще се развие и подобри преразпределянето на транспортните потоци по Трансевропейските транспортни коридори №4 и № 8 в посока Бургас, Турция и Гърция.

Модернизацията на пътя ще подобри пропускателната способност и безопасност на движение в участъка, ще се облекчи високата интензивност на транзитното движение от и за централната част на Европа по транспортен коридор „Ориент/ Източно-Средиземноморски“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати