Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Струпаха нови палатки на тротоара пред Президентството (СНИМКИ)

Общество

Струпаха нови палатки на тротоара пред Президентството (СНИМКИ)

„Отровното трио“ зове да се градят барикадите наново с „всички възможни средства“: Почваме ударно, докато ги пометем

Камион свали нови палатки в тревата пред Президентството, а хората се заеха да ги поставят на тротоара. Протестиращи монтират палатките часове преди планирания мащабен протест в 20 часа.

Тримата организатори от „Отровното трио“ призоваха протестиращи да дойдат с „всички възможни средства за изграждане на барикадите отново”.

„Почваме ударно, докато ги пометем”, казаха те във видео обръщение във Фейсбук.  


Коментари (9)

DT От всички тия дето се пъчат и заплашват най ми е смешен Хаджията-набедения адвокат.Той е от рода на декоративните японски петлета които се коконижат и един шут путерник и не можеш да ги намериш из курника.Едно време един лидер каза нещо за танковете сега народа може да каже репликата :"Нека дойдат комбайните и тракторите " и каквото остане-с булдозера и в канала. Сега е време "Обединителят" на нацията да озапти кръвопийците си и да предотврати кръвопролития и братоубийствена патаклама.Като си толкова корназ излез пак с вдигнат юмрук и прекрати тюрюлтията ,защото Господ забавя,но не забравя.Твойто от мангизите не се губи.Ти цял живот си бил на държавна ясла.
07.08.2020 14:30 / Отговор
Р.Овч Бабикян, Хаджикян, Минекян и Черепян в кауша, максимално бързо!
07.08.2020 17:53
Български офицер 1 коментар
Подреждане по:
Най-нови
Добавяне на коментар...
Публикуване и във Facebook
Write 6 more characters to post to Facebook
Публикуване

Иван Дамянов
Вечна Слава на нашите Героични Деди избивали БЕЗ МИЛОСТ дивата Руско-азиатска сган по фронтовете на Първата Световна Война 1914-1818 г......!!!
Отговор · Изтриване · 1 мин.
Добавка за коментари във Facebook
07.08.2020 14:32 / Отговор
кесо Ей, верно си е, че луд умора нема, а кога е и червен направо стой та гледай. Управляващите що не вземат да включат неизтощимата им енергия в енергийната система на страната та поне да има някаква полза от тях. Някой и друг мегават електрика хич не е излишен. Тия спокойно могат да бъдат "студен резерв" за зимата и тогава шъ оставят Шиши и бай Ахмед с пръст в уста.
07.08.2020 14:42 / Отговор
Ах! Само в нашата държава протестърите не са протестъри, ако нямат шатри, тенти, маси, столове, дивани, пейки, бира,скара, вувузели, мегафони, тонколони! Ех, живот протестърски!
07.08.2020 16:08 / Отговор
Прахоляк Много му е силен праха на Хаджиженчо, да вземе да си го разрежда. Като дръпне една линия, се вдига 1 педя над земята... и "утре сваля правителството". Да вземе МВР да му го спре, че заради същия прах онова келешче утрепа Милен Цветков. Тоя пък щял да трепе Държавата!?
07.08.2020 16:33 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още