Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Цветомир Найденов захапа „Дневник”: Алооо, 111 място?

Общество

Цветомир Найденов захапа „Дневник”: Алооо, 111 място?

Цветомир Найденов захапа Дневник: Алооо, 111 място? - Tribune.bg
Снимка:

Къде сте изпуснали, че Черепа е разследван за поръчкови убийства, побои и изнасилвания, пита бизнесменът

Цветомир Найденов остро разкритикува сайта на подсъдимия Иво Прокопиев „Дневник“. Поводът – начинът, по който са отразили последните му интервюта, както и изпратени нови въпроси към него.

„Дневник“ изпратили въпроси до нашия ПР да отговорим и въпрос номер 1 е: сега след като има движение около собствеността в Левски и Бойко Борисов е с джиросани акции, дали ще рекламираме в Левски.Каква е тази журналистика, бре? Само „Дневник“ ли не разбра, че няма смяна на собствеността и Китин си е все още собственик на Левски, дори не е и Черепа... алооо, 111 място??? Свободата на Словото .... още първи въпрос е некоректно зададен! Смешни сте!“, избухва той във Фейсбук.

„Мило Дневниче, къде сте изпуснали, че Черепа е разследван за поръчковите убийства на Манол Велев и Йордан Динов? Къде изпуснахте, че Черепа е разследван за поръчковите побои над Антон Гецов, Христо Ристосков .... къде изпуснахте, че Черепа отговаря напълно на описанието на поръчителя на побоя над вашия колега Слави Ангелов. Всичките тези неща ги казах в интервюто... Различни интервюта ли сме гледали? Черепа да поръча човек е, все едно ние с Виктор Николаев е да си поръчаме пица .... и това го няма. Ах, това 111 място по Свобода на Словото... Значи за убийствата, побоите и изнасилванията - нищо, а ? Явно сте гледали интервюто на превъртане .... така може!“, казва той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Киро Бизона Прокопчо, това благо момче с червени бузки, пак оцапа гащичките! Той така се тресе от страх, завалията, че ще е следващият в следствения арест, че вече ходи с памперси, щото се изпуска неконтролируемо, пък не върви да му тече от крачолите, нали? Там е работата, че никой не му обръща внимание, даже не се води и война на изтощение срещу него, защото той е толкова безидеен и безсилен, че чак прави услуги на Баце, като постоянно му помпа рейтинга чрез плювните и псувните на подопечните си тролове, пишещи в Разградска Правда!
13.05.2020 20:05 / Отговор
Васил Да четеш медия на Прокопиев е равнозначно, че подкрепяш неговите кражби от държавата през годините.
14.05.2020 21:19 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети