Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общини
  3. Враца
  4. МГЕРБ-Враца подариха ново място за отдих на града (СНИМКИ)

Общини

МГЕРБ-Враца подариха ново място за отдих на града (СНИМКИ)

МГЕРБ - Враца с подкрепата на кмета Калин Каменов, народния представител Мартин Харизанов, МГЕРБ-София и млади хора от Враца дариха и засадиха 16 кашпи с розови дръвчета, и поставиха 8 люлки на „квадратчето“ към алеите на Спортен комплекс „Христо Ботев“ във Враца, в продължение на младежката инициатива „Да направим Враца още по-добър град за живеене“.

„Желанието ни е с всеки изминал ден Враца да става все по-красив, подреден и зелен град. Поради тази причина, заедно с кмета Калин Каменов и МГЕРБ – Враца сме насочили част от нашите общи инициативи именно към облагородяването и залесяването на Враца“, каза депутатът Мартин Харизанов.

„Участието ни във всички инициативи на МГЕРБ- Враца е съпричастност към развитието на града и селата. Ние младите хора имаме силен потенциал и активно работим за населените места, в които сме избрали да останем, да създадем семействата си и да живеем“, заяви Владимир Миленков.

„Тази инициатива започнахме още през пролетта със засаждането на 20 японски вишни, осигурени от нас. С нея дадохме старт на промяната на площадчето, което е предпочитано място за отмора и срещи с приятели на всички поколения. Както кметът Калин Каменов обяви още в началото на инициативата ни, Общината подмени настилката и чешмичката, постави и нови осветителни тела. За сигурността на гражданите и гостите на Враца предстои да бъде монтирано и видеонаблюдение, което е осигурено със средства на членовете на МГЕРБ. С това дадохме пример на младите хора и с радост мога да съобщя, че имаше и такива, които се присъединиха към нас и се включиха активно в облагородяването на площада“, каза Моника Пламенова Ангелова.

„Радвам се, че имах възможността да участвам активно в тази инициатива, защото Враца е прекрасен град и от нас – неговите стопани, зависи той да става все по-подреден и още по-добър за живеене“, сподели Димитър Стоманярски.

„Сигурен съм, че всеки следващ път ще ставаме все повече, защото всеки един от нас обича Враца“, каза Мартин Руменов.

От МГЕРБ са категорични, че ще продължат с инициативата „Да направим Враца още по-добър град за живеене“. 

Те очакват предложенията на врачани и живущите в населените места на общината, за да може  с опита и присъствието си в общинския съвет, както и кметствата по места, да бъдат в полза на обществото, за което са призвани и избрани да работят.


Последвайте ни в Google News

 

Етикети Враца, МГЕРБ

Още новини от Враца

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати