Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Иванов: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари

Политика

Александър Иванов: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари

Александър Иванов: Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари - Tribune.bg
Снимка:

„БСП имат собствена телевизия, собствени медии, може би и собствени социолози, изхарчили са си парите. Получили са субсидия от 9 млн. лв., но са ги похарчили. ГЕРБ са си управлявали добре парите, по-уравновесено, не като тях. Видя се, че БСП обичат да харчат чужди пари.“ Това каза в предаването на Канал 3 „Офанзива“ с Любо Огнянов депутатът от ГЕРБ Александър Иванов.

„Политическите партии по време на избори и преди това показват дейност и политически идеи и се бият с това, а не със средства в касата. Укора на БСП и тяхното съвещание, откъдето стана ясно, че нямат пари в касата, мога да кажа, че вината си е чисто тяхна. Получавали са си партийните субсидии, толкова много години“, допълни Иванов.

„В закона за държавния бюджет, който променихме сега, предприехме и една промяна, в закона за политическите партии, за да не се ограничи съществуването на партиите. Решихме офисите, местата, където се срещат партиите с хората, вече ще се осигуряват безплатно“, каза още депутатът на ГЕРБ.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Субсидия И вие мафиотите сте я получавали, но харчите други пари от бюджета. Долио мръсници и мошеници от ГЕРБ.
07.07.2019 07:56 / Отговор
ИСТИНАТА Това бе желанието и народният глас. Днес сме свидетели, че миналото застигна наследницата на БКП, която се изживява като социалистическа партия, която няма нищо общо с европейските социалисти. Както те се жалват до европейските институции, така и ние трябва да ги запознаем кои са БКП/БСП в която партия участват личности, участвали във фалита и разграбването на държавата: фалиране банки; приватизация и РМД-та; създадените милионери/олигарси; откраднатият пенсионен фонд и т.н. (К. ИМПЕКСОВА, РУМЕН ГЕЧЕВ, Г. ПЪРВАНОВ, братята МИЛЕН и Г. ВЕЛЧЕВИ, ЦАРЩИНАТА, СТАНИШЕВ и бившите доносници от ДС! ДА ИМ СЕ ПОКАЖЕ ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ. СВЪРШИ ХРАНТУТВНЕТО ИМ НА НАШ ГРЪБ! КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ Е ВРЕДНА ЗА Б-Я!!
09.07.2019 11:32 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети