Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Ненков: Президентът се свежда до един обикновен критикар

Политика

Александър Ненков: Президентът се свежда до един обикновен критикар

Снимка:

„Държавата добре се справи с навременните мерки срещу коронавируса, надявам се да не се наложи отново да се затягат мерките. Целта е плавно да минаваме през пандемията“, каза зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването „Офанзива с Любо Огнянов“ по Канал 3.

Относно последните изказвания на президента Румен Радев, Ненков отбеляза: „Президентът се свежда до един обикновен критикар. А напрежението между институциите идва именно от Румен Радев и с падането на рейтинга му се увеличава и агресивното говорене. Обединителят на нацията в един момент се оказа и говорител на онеправданите, на тези, които днес прокуратурата преследва“.

„На Радев му се иска да бъде на мястото на Борисов, но явно още не е достигнал до нужното ниво“, заключи той.

„Държавата се опитва да подпомогне бизнеса, позитивното е, че България се опитва да играе роля на център на стабилността, до този момент още не сме теглили заем“, отбеляза още Ненков за положението на България по време на пандемията.

„ГЕРБ печели през последните години избори, защото прави това, което смята за редно и хората оценяват стореното“, категоричен е зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Относно Цветан Цветанов той отбеляза, че „много сърце и душа е дал Цветан Цветанов за партията. Не ми харесва, че с последните си изказвания се опитва да омаловажи работата на другите хора в партията“.  


Коментари (2)

кесо Румбата бил критикар, ами кво друго да прави човеко като умира от скука в тая голяма къща насред Софията. Що не го пратиха на една бригада да бере череши та да има някаква полза и от него, а така по цял седи и мисли за глупости /както е добре известно в казармата кога оставиш войник без работа/. Още не е късно, пратете го на доматето и дините, а на есен на гроздобер. шШъ видите какви успехи ще пожъне българското селско стопанство, то само него чека.
05.07.2020 13:36 / Отговор
! Не е от скука, а по поръка!
05.07.2020 19:37

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още