Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Ненков за Радев: Нивото на говорене е много ниско

Политика

Александър Ненков за Радев: Нивото на говорене е много ниско

Александър Ненков за Радев: Нивото на говорене е много ниско - Tribune.bg
Снимка:

Хората искат да има добра политическа среда, категоричен е депутатът

„Чисто технически искам да споделя, че сделка за F-16 няма и, докато няма решение, няма да има. Правителството ще сключи най-изгодната сделка. Румен Радев се опитва просто да я атакува с цел да се облагодетелства“. Това каза в предаването на Канал 3 „Офанзива с Любо Огнянов” Александър Ненков от ГЕРБ.

„Вие вярвате ли, че САЩ заради 8 самолета ще спре да критикува, или ще можеш да си купиш мълчание? Тук не става въпрос само за това. Не е сериозно това изказване. Нивото е много ниско на говорене. Това е стратегическа сделка за модернизация на армията. Румен Радев говори за някаква кардинална промяна в държавата и революция. Бих казал, че неговите думи са несъдържателни, но така казани от президент е и обидно. Не чух да каже дори едно поздравление за последните европейски избори. Той говори думите на Корнелия Нинова. Това не е президент на всички българи. Хората не търсят противопоставяне“, каза още той.

„Хората искат да има добра политическа среда и да се търси най-доброто за България, както и всички да положат усилия това да се случи по най-добрия начин. По принцип политиците прекачваме границата в стремежа да политизираме. Така стана и с изказванията за задкулисие при сделката за ЧЕЗ, където свързаха Цветан Цветанов. ГЕРБ винаги е била партия, която много тясно е свързана със своя лидер. Бойко Борисов ясно показа и преди изборите, че предстоят много сериозни промени, както в кадрови план, така и по друг начин и виждаме, че това е печеливш ход. Ние търпим промяна. Незаменими хора няма, но няма и безгрешни“, заяви Ненков.

„Без да спечелиш доверието на хората, колкото и добри неща да правиш, те нямат значение. Много хубави неща се направиха през последните години. Аз много силно се съмнявам, че хората толкова лесно прощават. Местните избори са много по-различно нещо и те зависят от фигурите, които ще представят. Ние считаме за най-важно местното управление, защото то е гръбнака. Видимо в градовете и селата, България се променя, може би с по-малко отколкото ни се иска, но се променя“, каза той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

Александър Ненков Много некомпетентни младежи в този ГЕРБ. Прости, тъпи, необразовани, злобни досущ приличат на Винету мн и на бившия физкултурник с асансьора.ЗА първи път България има високообразован , много почтен, честен, достоен президент, говорещ интелигентно, ерудиразно и тази простаци не го разбират.Най-добре е те да си ходят извън пределите на родината, за да не ни срамят.
01.07.2019 18:32 / Отговор
Станински Е твоето,ниво,както се вижда е бая високо! Особено на фона на приказките на Президента ! А, бе, льльо,къде се вреш и ти бе простако!? Тръгнал да плюе по президента !?
02.07.2019 16:27
Шибек КъФ е тая маймун. Кой му е дал микрофона?
02.07.2019 01:17 / Отговор
Да Легнахте на американците-добре. Купихте това което казаха на Цецо при ежемесечните му посещения в щатите-добре. Президента ви казва и показва сметката която дават американците-3 милиарда и 400 мл. лева. Вие имате 2,2 млр. Факти и нищо друго. Ще ги платите като попове, по-скоро ние ще ги платим, и сега се чудите как да го оплюете като, че ли той е виновен. Каракачанката даже иска президента да се обадил на НЯКОЙ си и да помагал да свали цената. Късно е. Вие се набутахте с тази сделка, вие обеснявайте сега, че хън мън ама парламента трябва да гласува още пари. Няма да се притеснявайте-ще ги гласувате. После Боко е джипката ще ни обясни, че така трябва и това е. Живи и здрави.
02.07.2019 14:26 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати