Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Александър Йорданов: Резолюцията на ЕП за България е пасквил

Политика

Александър Йорданов: Резолюцията на ЕП за България е пасквил

Снимка:

СДС ще търси обединение на идеологическа основа с партиите, членове на ЕНП, като вече се водят разговори с ГЕРБ за обединение на предстоящите избори. Това стана ясно след Националния съвет на СДС, който се проведе в Русе, предаде БНР. 

Четири са основните точки, по които СДС ще търси патртньори на предстоящите редовни избори. Това са членството на страната ни в НАТО и Европейския съюз и приемане на еврото, продължаване на европейската и атлантическа интеграция, увеличаване на доходите на гражданите чрез ускорен икономически растеж и реформи в стратегическите сектори - здравеопазване, правосъдие и образование. Това обяви лидерът на СДС Румен Христов, а по отношение на протестите евродепутатът Александър Йорданов каза:

„Няма такова нещо. Всичко е нормално в България! А че протестират 100-200 души, ами нека си протестират. Това е нормално. Нали ги видяхме снощи пред Българска национална телевизия. Абсолютни простаци бяха това, а не протестиращи. И трябва да се наричат нещата с истинските имена! Това са лумпени“.

Той направи анализ и на резолюцията на Европейския парламент като я обяви за "пасквил" и обясни поведението на евродепутатите така.

„Мнението на политиците е винаги партийно определено. Политикът служи най-напред на своята партия, а не на държавата или на нещо друго. Да не се заблуждавате в това отношение.Той иначе защо влиза партии?“  

 

Коментари (7)

Очаква се Тартковер да коментира статията, но разбира се не по същество, а относно външния вид на Александър Йорданов... Познато явление!
10.10.2020 17:37 / Отговор
САМО САШО ЙОРДАНОВ КАЗА ИСТИНАТА ЗА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ПРЕД БНТ:ПРОСТАЦИ И ЛУМПЕНИ!! СЪЩИТЕ КАТО ВОДАЧА СИ-ЛУМПЕНА РАДЕВ....
10.10.2020 20:22
Разликата! Да, резолюцията е творение на партийци, докато истинските документи от ЕС е дело на експерти!
10.10.2020 17:47 / Отговор
Ха, ха! Той да си види младата надежда на Дебъ - Ив. Мирчев!
10.10.2020 17:50 / Отговор
кесо Тия грозни сцени с участието на пощръклялите червени гамени пред БНТ е добре да се изпратят на подкрепилите пасквила кремълско-комунистически подлоги в ЕП за да видят "подвизите" на своите "революционери" в България.
10.10.2020 18:44 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЗНАЧИ Е НОРМАЛНО ДА МАЧКАТЕ МУСТАФА И АЖДА И ДА УБИВАТЕ РЕЙХАН ? :)
ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА В КОЯТО ВСЕКИ...
НЕКОЛКО ПЪТИ ЩЕ ТЕ УБИВАМ, СВИНЬО БУЛГАРАШКА.
11.10.2020 10:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още